ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Θέμα με Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Θέμα με Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Βιγιαφάνιες και η απάντηση του Μπόλονι δείχνει ότι υπάρχει θέμα που δεν ξέρουμε που θα φθάσει.

Τη στιγμή που έγινε αλλαγή ο Λούκας Βιγιαφάνιες αντέδρασε προς τον πάγκο, κοίταξε επίμονα τον Μπόλονι και όταν έφθασε στον πάγκο κλώτσησε τα μπουκάλια που βρήκε μπροστά του. Ο Μπόλονι το είδε και μετά το ματς μπροστά στην κάμερα είπε, ότι ο Βιγιαφάνιες έχει πρόβλημα και πνευματικό και με την συμπεριφορά του.

Αδειασμα στα ίσα από τον προπονητή του Παναθηναϊκού προς τον Αργεντίνο μέσο, που ήρθε με μεγάλες προοπτικές το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει κάνει την διαφορά. Το θέμα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα και αν το θέμα που προέκυψε με τον Μπόλονι είναι παροδικό, ή θα εξελιχθεί σημαντικό. Σίγουρα θα γίνει μία κουβέντα του προπονητή με τον παίκτη, αλλά κανείς δεν ξέρει αν αυτή φθάνει ή όχι.

Ο Βιγιαφάνιες είναι κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, αλλά από την άλλη όταν ο προπονητής λέει σε παίκτη να γίνει αλλαγή, αυτός πρέπει να το δέχεται χωρίς να αντιδράει. Αν αντιδράει υπάρχει θέμα. Και επειδή αυτό έγινε και με άλλους παίκτες με τον Μπόλονι στο παρελθόν το θέμα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό.

Είναι στο χέρι του Μπόλονι να το λύσει, αλλά δεν είναι και τόσο απλό όταν είναι επαναλαμβανόμενο. Πάντως υπάρχει πολλή δουλειά για τον Μπόλονι, για να διαχειριστεί τα αποδυτήρια και αυτό θα φανεί μετά την επιστροφή των παικτών από την άδεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με το γαμπρό του Ερντογάν: Άφαντος ο Αλμπαϊράκ - Οργιάζουν οι φήμες για την τύχη του