ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η ξεκάθαρη στάση προς τους νέους του παίκτες (pics)

Παναθηναϊκός: Η ξεκάθαρη στάση προς τους νέους του παίκτες (pics)

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» πρέπει να έχει ένα πλάνο για τους νεαρούς του παίκτες και να ξεκαθαρίσει αν τους χρειάζεται ή όχι…

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι παρά την απουσία του Κουρμπέλη, προτίμησε να χρησιμοποιήσει σε ρόλο αμυντικού χαφ τον στόπερ Βέλεθ κι όχι τον Αλεξανδρόπουλο.

Αυτό είναι θεμιτό. Μπορεί να έκρινε ότι ήταν πιο σημαντικό να έχει την εμπειρία του Βέλεθ και τον δυναμισμό του, σε σχέση με τον νεαρό χαφ.

Στο αριστερό άκρο επίσης έμεινε στον πάγκο ο Ζαγαρίτης και επέλεξε τον Χουάνκαρ. Κι εδώ μπορεί να επικαλεστεί κάποιος την εμπειρία. Μόνο που και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχει και η άλλη οπτική. Ο Ζαγαρίτης ήταν βασικός με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο Αλεξανδρόπουλος ήταν βασικός με την Ένωση και μπήκε στο 46’ με τον Ολυμπιακό, στο καλό ημίχρονο του Παναθηναϊκού.

Αν η επιλογή του Ζαγαρίτη, έγινε για να του… κοπεί ο τσαμπουκάς, λόγω της ανανέωσης του συμβολαίου και των απαιτήσεων, είναι κάτι που δεν αρμόζει στον σύλλογο. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός καλείται να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με του νεαρούς του ποδοσφαιριστές.

Το να μην επιθυμεί να τους κρατήσει, είναι θέμα επιλογής. Σωστή ή λάθος, ο καθένας μπορεί να έχε τη γνώμη του. Αλλά εφόσον θέλει να τους έχει στο ρόστερ, πως θα εξελιχθεί ο Αλεξανδρόπουλος, όταν λείπει ο βασικός χαφ και παίζει ο Βέλεθ; Και κυρίως πως θα βρει χρόνος, όταν στις προθέσεις του προπονητή, είναι να έρθει κι άλλος χαφ στη συγκεκριμένη θέση. Δεν μπαίνει φυσικά στη συζήτηση ο Αγιούμπ.

Ο Ζαγαρίτης είδε τον Χουάνκαρ να παίρνει τη θέση και σταδιακά γυρίζει και ο Χατζηθεοδωρίδης. Ο Ξενόπουλος και ο Χριστογεώργος δεν έχουν ανανεώσει, ενώ τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι.

Υπάρχουν σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να αναζητεί τερματοφύλακα, αν συνεχίσει ο Διούδης να έχει έντονες ενοχλήσεις στη μέση. Τότε, κανείς από τους δύο εφόσον μείνει, δεν μπορεί να λογίζεται ως δεύτερος…

Οι Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης, παράλληλα, είναι ήδη αρκετά πίσω στις προτεραιότητες. Και φυσικά το ίδιο ισχύει για τον Μαυρομμάτη. Γίνεται αντιληπτό, ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει επιτέλους να έχει ένα πλάνο για τα νέα παιδιά. Αν τα πιστεύει, να τα εξελίξει. Αν όχι, μοιάζει παράλογο να πληρώνει απλώς για να τα έχει…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Λινού στο Newsbomb.gr: Πολύ πιθανό το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού να είναι και στην Ελλάδα