ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πάνε για νέο… ξήλωμα τον Γενάρη

Παναθηναϊκός: Πάνε για νέο… ξήλωμα τον Γενάρη

Όπως κάθε καλοκαίρι και κάθε Γενάρη στον Παναθηναϊκό πάνε, για αποχωρήσεις και μεταγραφές...

Είναι πλέον συνήθεια στον Παναθηναϊκότου Γιάννη Αλαφούζου. Οποιος προπονητής έρχεται δεν θέλει το ρόστερ που βρίσκει από τον προηγούμενο, το αλλάζει και προχωράει σε αρκετές μεταγραφές. Και ο επόμενος προπονητής αλλάζει την ομάδα, που βρήκε και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει και πληρώνει αποζημιώσεις σε παίκτες που δεν υπολογίζει και ο χρόνος περνάει και ομάδα δεν φτιάχνει.

Ετσι πάει να γίνει και τώρα. Προς πώληση είναι ο Μακέντα, ο Αγιούμπ ψάχνει ομάδα να φύγει, ο Μολό μπορεί αρχικά να έπαιξε με τον Μπόλονι, αλλά και αυτός για να φεύγει είναι, ο Μπεκ έχει ξεμείνει από την προηγούμενη χρονιά και αυτός είναι προς αποχώρηση, αλλά ο Μπόλονι θέλει να έρθουν παίκτες που θα επιλέξει αυτός, για να φτιάξει την ομάδα που θέλει αυτός.

Όλα αυτά δείχνουν, ότι και αυτή την φορά ο Παναθηναϊκός θα πάει σε έναν αριθμό μεταγραφών, που θα είναι μεγάλος για τον Γενάρη με τον κίνδυνο οι παίκτες, που θα έρθουν να πρέπει να πληρωθούν ,μετά από λίγο καιρό, όταν θα αποχωρήσουν με την έλευση του νέου προπονητή.

Με λίγα λόγια στο ίδιο έργο θεατές και χωρίς καμία τύχη για τον Παναθηναϊκό, που δεν μπορεί να ορθοποδήσει και να δώσει ελπίδα στον κόσμο του, που έχει βαρεθεί τόσα χρόνια να κάνει υπομονή , να μην βλέπει αποτελέσματα και να γίνονται συνέχεια τα ίδια λάθη.

Οπότε περιμένουμε έναν Γενάρη, που θα μοιάζει με… Αύγουστο μεταγραφικά για τον Παναθηναϊκό…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.