ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυξάνονται οι πονοκέφαλοι για τον Μπόλονι (pics)

Παναθηναϊκός: Αυξάνονται οι πονοκέφαλοι για τον Μπόλονι (pics)

Παναθηναϊκός: Ο κακός σχεδιασμός για μία ακόμα φορά προκαλεί προβλήματα στο «τριφύλλι». Αγωνιστικά και οικονομικά.

Στον Παναθηναϊκό μία ακόμα σεζόν το πλάνο ήταν τραγικό. Οι παρεμβάσεις της διοίκησης και η πολιτική του Ρόκα οδήγησαν τον σύλλογο και πάλι σε αδιέξοδο.

Το «τριφύλλι» συνεχίζει να παίρνει παίκτες και παράλληλα να φορτώνει το ταμείο χωρίς να γνωρίζει που και πως θα τους αξιοποιήσει. Ο Μακέντα ανανέωσε με πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου και τώρα διαρρέει ότι η ομάδα συζητάει για πώληση, αφού υπάρχει και ο Καρλίτος με υψηλό συμβόλαιο και κάθεται στον πάγκο.

Κάθε ομάδα που θέλει να δυναμώσει οφείλει να έχει δύο πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Όταν ο ένας παίρνει 500.000 ευρώ κι ο αναπληρωματικός 50.000 ευρώ, αυτό δεν είναι εξέλιξη. Ας υποθέσουμε ότι φεύγει ο Μακέντα. Ο Παναθηναϊκός θα μείνει με τον Ιωαννίδη πίσω από τον Ισπανό; Διότι ο Καμπετσής δεν υπολογίζεται και θα πρέπει να βρεθεί λύση, αφού κι αυτός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Τώρα ο Μπόλονι έχει παράπονα από τον Βιγιαφάνιες. Έναν παίκτη που έφερε πίσω ο Αλαφούζος. Ποιοτικός, αλλά το θέμα, είναι για ποια θέση τον πήρε στο πλάνο που είχε ο Πογιάτος. Γιατί στο 4-3-3 μόνο στα άκρα και οκτάρι μπορεί να παίξει ο Αργεντινός. Αλλά σε ρόλο εσωτερικού μέσου, θα πρέπει να υπάρχουν κι άλλοι με διαφορετικά χαρακτηριστικά για να τον συμπληρώνουν. Ο Μαουρίσιο παίζει με το μυαλό, αλλά δεν είναι ταχυδυναμικός.

Στο προσκήνιο επίσης ήρθε ο Λαμκέλ Ζε. Ο 24χρονος Καμερουνέζος εξτρέμ, τον οποίο είχε παίκτη ο Μπόλονι στην Αντβέρπ. Ταλαντούχος παίκτης με ντρίμπλα και ταχύτητα, όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Απλώς να επισημάνουμε ότι ο Παναθηναϊκός πέρσι έφερε για τα άκρα τους Μολό, Μπεκ και θεωρητικά και τον Κολοβό… Ο τελευταίος είναι δανεικός στη Σέριφ της Μολδαβίας. Έναν χρόνο έπαιζε εκεί ο Μπουζούκης.

Το καλοκαίρι επέστρεψε ο Εμμανουηλίδης, που υπολογίζεται για τα άκρα και απέκτησε τους Σαβιέρ, Αϊτόρ. Και υπάρχει και ο Χατζηγιοβάνης που είναι βασικός. Ο Μπόλονι, λοιπόν, θέλει τον εξτρέμ Λαμκέλ Ζε. Οπότε από τους υπόλοιπους τέσσερις θα παίζει ένας ακόμα…

«Ξεχνάμε» τον Εμμανουηλίδη, ένα πρότζεκτ που δεν το εξέλιξε ο Παναθηναϊκός και θα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Σαβιέρ.

Φυσικά θα πρέπει να βρει τρόπο ο Παναθηναϊκός να απομακρύνει τους Μπεκ, Μολό. Να τους πληρώνει για να κάθονται δεν υπάρχει λόγος. Μην ξεχνάμε ότι έχει παραμείνει και ο Κόναν. Μικρό συμβόλαιο, ωστόσο, επίσης είναι παράλογο να μένει και να κοστίζει μερικά χιλιάρικα.

Στα χαφ, όπου επίσης θέλει παίκτη ο Μπόλονι, θα πρέπει να βρεθεί άκρη με τον Αγιούμπ. Ο δανεισμός είναι ένα σενάριο, μήπως και γλιτώσει η ομάδα ένα ποσό. Ο Μπουζούκης ένα ακόμα μεγάλο πρότζεκτ, επίσης φαίνεται να χάνεται. Και αν έρθει χαφ βασικός, πόσος χώρος θα μείνει για τον Αλεξανδρόπουλο;

Στον Παναθηναϊκό επίσης θα πρέπει να αποφασίσουν αν μπορούν να στηριχθούν στον Αντονίτο. Διότι πίσω από τον Σάντσες δεν υπάρχει εναλλακτική. Δεν αναφερόμαστε επίσης στους Ζαγαρίτη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, που έχουν συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Το «τριφύλλι» για μία ακόμα φορά είναι δέσμιο των επιλογών του και των πλάνων που αλλάζουν ανάλογα τα κέφια του εκάστοτε τεχνικού διευθυντή, προπονητή και φυσικά της διοίκησης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια ανησυχία: «Έρχεται η ασθένεια Χ και θα είναι πιο θανατηφόρα από τον κορονοϊό»