ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Χαμός» με το βραβείο του κορυφαίου! - Το χάρισε ή όχι στον Λεβαντόφσκι;

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Χαμός» με το βραβείο του κορυφαίου! - Το χάρισε ή όχι στον Λεβαντόφσκι;
Twitter: @Globe_Soccer

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε σύμφωνα με δημοσίευμα ο «CR7», ο οποίος φέρεται να παραχώρησε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη για το 2020 στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, κάτι που διέψευσαν οι διοργανωτές των «Globe Soccer Awards»

Στα «Globe Soccer Awards» που έλαβαν χώρα στο Ντουμπάι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής του αιώνα, ξεπερνώντας τον Λιονέλ Μέσι και τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Επίσης, θα παραλάμβανε για έβδομη φορά το βραβείο για τον «Παίκτη της Χρονιάς». Ο νικητής για το συγκεκριμένο βραβείο προκύπτει έπειτα από ψηφοφορία του κοινού.

Αυτό, όμως, κατέληξε στα χέρια του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει το ιταλικό Tuttosport, αυτή ήταν εισήγηση του Πορτογάλου «σταρ» της Γιουβέντους. Να θυμίσουμε ότι ο «Λέβα» είχε κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο και στην αντίστοιχη εκδήλωση της FIFA.

Ο Πολωνός επιθετικός σκόραρε 55 τέρματα τη σεζόν 2019/20, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε η Μπάγερν Μονάχου να σαρώσει τους τίτλους, κατακτώντας φυσικά και το Champions League.

Διαψεύδουν οι διοργανωτές

Αξίζει πάντως να τονίσουμε ότι λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, οι διοργανωτές των «Globe Soccer Awards» διέψευσαν τη συγκεκριμένη είδηση. Οι υπεύθυνοι των βραβείων τόνισαν ότι η νίκη του Λεβαντόφσκι ήταν «καθαρή» και δίκαιη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στις 20 Ιανουαρίου ξεκινά ο εμβολιασμός στον γενικό πληθυσμό - Πότε αναμένονται τα υπόλοιπα εμβόλια