ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Με παραδοσιακό ντέρμπι ξεκινά η νέα χρονιά στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται την Ένωση στο Φάληρο

Το 2021 και ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος βρίσκει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να ξαναπαίζουν μετά από 18 μόλις μέρες, έστω και αν το προηγούμενο παιχνίδι τους ήταν… πέρσι, για την 14η αγωνιστική της Super League.

Μέσα σε αυτές τις μέρες η ΑΕΚ βρέθηκε να αλλάζει και προπονητή, κάτι που σημαίνει ότι απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θα είναι υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, που ξεκινά την τέταρτη θητεία του.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη παίζει το ένατο στη σειρά παιχνίδι του με αντίπαλο την ΑΕΚ, έχοντας τον ίδιο προπονητή στον πάγκο του, τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να μην έχει χάσει κανένα από τα οκτώ. Και βέβαια είναι ο πρώτος προπονητής στην ιστορία των «ερυθρολεύκων» που δεν έχασε οκτώ διαδοχικά ντέρμπι από την Ένωση.

Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Το μεγάλο ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1HD.

Το μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής θα σφυρίξει ο Ολλανδός διαιτητής, Ντάνι Μάκελι, έχοντας ως βοηθούς τους Τσάρλες και Ντε Φράις. Τέταρτος θα είναι ο Βάτσιος, VAR ο Γιόχεμ και AVAR ο Νικολακάκης. Παρατηρητής θα είναι ο Θανάσης Νικολακόπουλος. Ο 37χρονος ρέφερι είναι από τις κορυφαίες σφυρίχτρες στην Ευρώπη και ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - «Όλοι στο σπίτι»: Ποια μέτρα ισχύουν από σήμερα – Οι 5 «κόκκινες» περιοχές της Αττικής