ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η αδυναμία του Μπόλονι στον Αθανασακόπουλο!

Παναθηναϊκός: Η αδυναμία του Μπόλονι στον Αθανασακόπουλο!

Παναθηναϊκός: Η πρώτη συμμετοχή του Ανδρέα Αθανασακόπουλου στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Απόλλωνα μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος ήταν η έκπληξη του Λάζλο Μπόλονι στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον Απόλλωνα. Και δεν ήταν τυχαία η επιλογή του προπονητή του Παναθηναϊκού, ούτε ότι ο 19χρονος μέσος για πρώτη φορά έπαιξε στην ενδεκάδα σε ματς πρωταθλήματος.

Όλα έγιναν μετά από την πολύ καλή παρουσία του Αθανασακόπουλου στις προπονήσεις, από την ημέρα που ήρθε ο Μπόλονι. Ο νεαρός μέσος έχει κερδίσει την εκτίμηση του προπονητή του, που τον ετοίμαζε τις τελευταίες εβδομάδες για να τον χρησιμοποιήσει. Τον έβαλε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Απόλλωνα έπαιξε από την αρχή.

Και στη συνέχεια αναμένεται ο Αθανασακόπουλος να πάρει και άλλες ευκαιρίες. Ο Μπόλονι τον εκτιμάει, διότι βλέπει ότι έχει εύκολη την κάθετη πάσα και αυτό, που θέλει να βελτιώσει ο παίκτης είναι η συμμετοχή του στο ανασταλτικό κομμάτι. Πάντως ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ξεχωρίσει τον νεαρό μέσο από τις πρώτες προπονήσεις της ομάδας και πιστεύει, ότι στο πρόσωπό του μπορεί να βρει έναν επιθετικό μέσο, που θα επενδύσει η ομάδα πάνω του.

Εξάλλου ο Μπόλονι σε όσες ομάδες έχει δουλέψει έχει βγάλει παίκτες που προέρχονται από τις Ακαδημίες και ο Αθανασακόπουλος είναι ένα στοίχημα, που θέλει να κερδίσει ο ίδιος και θα τον δούμε και στα επόμενα παιχνίδια, είτε ως βασικό είτε ως αλλαγή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεοφάνεια - Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 30χρονος χτυπά στο κεφάλι για να πιάσει το Σταυρό