ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει και άλλον μικρό ο Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει και άλλον μικρό ο Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι έχει βρει παίκτες, που του αρέσουν από την Ακαδημία και ετοιμάζει και άλλους για να τους δούμε.

Ο Μπόλονι χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα τον νεαρό Αθανασακόπουλο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ο παίκτης πήγε καλά και έδειξε ότι έχει στοιχεία, που μπορεί να τον εξελίξουν αν τον πιστέψει η ομάδα, αλλά πιστέψει και αυτός στον εαυτό του και δουλέψει πολύ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει, όσο οι ξένοι παίκτες δεν δείχνουν κάτι ιδιαίτερο, να εμπιστευτεί τους Ελληνες παίκτες, τα παιδιά που έρχονται από τις Ακαδημίες, που έχουν και κίνητρο και δίψα για να παίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα.

Εκτός από τον Αθανασακόπουλο, που θα παίξει και στα ερχόμενα παιχνίδια, ο Μπόλονι ετοιμάζει και άλλους νέους παίκτες. Ο Τζαβίδας θα έπαιζε δεξί μπακ στο παιχνίδι με τον Αστέρα, αφού εκεί τον έβαζε σε όλες τις προπονήσεις ο Μπόλονι και θα τον δούμε εκεί, όταν θα είναι σε θέση και πάλι να αγωνιστεί.

Αλλά δεν είναι μόνο ο Τζαβίδας, είναι και άλλος παίκτης από τις Ακαδημίες που μπορεί να τον δούμε ξαφνικά και να πούμε, που τον ανακάλυψε ο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι σε επαφή και με τους συνεργάτες του, βλέπει και τα παιδιά της Ακαδημίας, που προπονούνται με την πρώτη ομάδα και θα δώσει ευκαιρία σύντομα και σε άλλον παίκτη που έχει ξεχωρίσει. Τα περισσότερα στο γήπεδο και σε λίγο καιρό...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα σχολείων - Υπουργείο Παιδείας: Οι μαθητές επιστρέφουν σε Δημοτικά, Νηπιαγωγεία στις 11/1