ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το 5 στα 7 του Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: Το 5 στα 7 του Μπόλονι!

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι δεδομένο, ότι έχει… μαζέψει τον Παναθηναϊκό και αυτό δείχνουν και οι αριθμοί.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην βγάζει μάτια με την απόδοσή του, αλλά είναι δεδομένο, ότι έχει αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα που τον κρατάνε κοντά στην τετράδα.

Στα τελευταία επτά παιχνίδια ο Παναθηναϊκός με τον Μπόλονι έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η ήττα είναι από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1, η ισοπαλία με τον Αστέρα στην Λεωφόρο με 0-0 και οι νίκες είναι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Λεωφόρο με 2-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1, με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ με 2-1, τον Απόλλωνα εκτός με 1-0 και την ΑΕΛ με 2-0 στη Λεωφόρο.

Με αυτά τα αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός κάνει μία πορεία, που τον έχει φέρει κοντά στην τέταρτη θέση με παιχνίδια παραπάνω βέβαια, αλλά αν έπαιρνε έτσι τα αποτελέσματα από την αρχή της σεζόν τώρα ίσως και να ήταν στην τετράδα και να μην έτρεχε να προλάβει. Οσον αφορά τον συντελεστή των γκολ σε αυτά τα παιχνίδια είναι 10-3.

Και όταν σε επτά παιχνίδια δέχεσαι τρία γκολ, τότε δικαιολογείται και βαθμολογική συγκομιδή των 16 βαθμών από τους 21 διαθέσιμους, που έχει αλλάξει και την εικόνα του Παναθηναϊκού στην βαθμολογία. Ισως αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός να παρουσιάζει από μέτριο έως κακό πρόσωπο, αλλά του λείπουν και βασικοί παίκτες που κάνουν την διαφορά, ενώ σίγουρα κάποια στιγμή θα παίζει και καλύτερα…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Βήμα-βήμα η διαδικασία για να εμβολιαστείτε - Ανοίγει η πλατφόρμα για ραντεβού