ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πρώτα το χαφ!

Παναθηναϊκός: Πρώτα το χαφ!

Στον Παναθηναϊκό κοιτάνε περιπτώσεις χαφ και αναμένεται αυτή να είναι η πρώτη μεταγραφή.

Ο Λάζλο Μπόλονι και ο Πιερ Ντρεοσί έχουν αποφασίσει ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί τον Γενάρη σε δύο θέσεις. Σε αυτή του κεντρικού χαφ, που θα παίζει και εξάρι και οκτάρι και ένα εξτρέμ, που να παίζει αριστερά.

Φαίνεται, όμως, ότι προτεραιότητα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να αποκτηθεί ο μέσος. Και υπάρχουν υποψήφιοι στόχοι που έχουν ξεχωρίσει, αλλά δεν είναι εύκολες περιπτώσεις. Και ο Ντρεοσί με τον Μπόλονι θέλουν να φέρουν έναν παίκτη, που θα κάνει την διαφορά και θα πάρει θέση στην ενδεκάδα.

Όλα δείχνουν, ότι η πρώτη μεταγραφή που θα κάνει ο Παναθηναϊκός θα είναι το χαφ και θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί μέσα στην εβδομάδα, που έρχεται και αρχίζει μετά το παιχνίδι με τον Αρη. Στη συνέχεια και αφού αποκτηθεί ο μέσος στον Παναθηναϊκό θα ασχοληθούν με τον εξτρέμ. Τρίτη μεταγραφή πολύ δύσκολα θα γίνει, αφού για την θέση του δεξιού μπακ πέρα από τον Σάντσες υπολογίζεται και ο Μολό, που ικανοποιεί τον Μπόλονι και αν χρειαστεί μπορεί να παίξει εκεί και ο Χουάνκαρ.

Εξάλλου στόχος του Ντρεοσί είναι να απαλλαγεί η ομάδα, από παίκτες που δεν υπολογίζει ο Μπόλονι, με πρώτο τον Αγιούμπ που έχει και μεγάλο συμβόλαιο, που ξεπερνάει τα 400.000 ευρώ και μετά τον Μπεκ που έχει μικρότερο συμβόλαιο, αλλά και αυτός δεν υπολογίζεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονική συμπλοκή στη Νέα Σμύρνη: Ένα γκρι Opel αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Που στρέφονται οι έρευνες