ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιταλία: Μυθικός Κριστιάνο Ρονάλντο, κούπα για τη Γιουβέντους! - Δείτε τα γκολ (videos)

Ιταλία: Μυθικός Κριστιάνο Ρονάλντο, κούπα για τη Γιουβέντους! - Δείτε τα γκολ (videos)

Ιταλία: Η Γιουβέντους έκανε... restart με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς νίκησε 2-0 τη Νάπολι και κατέκτησε για ένατη φορά το Supercoppa - Έγραψε ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Σε μια σεζόν που δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι πρωταθλητές Ιταλίας έβλεπαν τον τελικό στο «Mapei Stadium» ως μια πολύ καλή ευκαιρία νέο ξεκίνημα.

Ένα... restart που συνδυάστηκε με την κατάκτηση ενός τροπαίου κι είχε την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε το πρώτο και καθοριστικό τέρμα της ομάδας του στο 64ο λεπτό.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο τέρμα ήταν ιστορικό, καθώς ο «CR7» έφτασε τα 760 στην καριέρα του κι έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 80ο λεπτό, αλλά ο Λορέντσο Ινσίνιε έστειλε την μπάλα άουτ στο πέναλτι που εκτέλεσε.

Τελικά, την ώρα που οι «παρτενοπέι» ήταν όλοι μπροστά για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, ο Αλβάρο Μοράτα βρήκε την ευκαιρία σε μια αντεπίθεση στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να «σφραγίσει» τη νίκη της Γιούβε.

Αυτός ήταν ο δεύτερος χαμένος τελικός σε τέσσερις συμμετοχές για τη Νάπολι, για την οποίο αγωνίστηκε βασικός ο Κώστας Μανωλάς.

Να θυμίσουμε ότι το Supercoppa επέστρεψε σε ιταλικό έδαφος ύστερα από δύο χρόνια διεξαγωγής του στη Σαουδική Αραβία, ενώ προγενέστερα είχε επίσης φιλοξενηθεί σε Κίνα και Κατάρ.

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμανάκης: H υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου αφορά 12χρονο κορίτσι