ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Ντρεοσί αργεί, για να… πέσουν οι τιμές!

Παναθηναϊκός: Ο Ντρεοσί αργεί, για να… πέσουν οι τιμές!

Στο τέλος των μεταγραφών φθάνουμε και ο Παναθηναϊκός ακόμα μεταγραφή δεν έχει κάνει και υπάρχει λόγος.

Ένα χαφ θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, αλλά ακόμα δεν τον έχει πάρει. Εχει βρει περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν προχωρήσει, ενώ ότι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι τέλος της εβδομάδας. Ο λόγος που ο Πιερ Ντρεοσί περιμένει το τέλος για να κάνει την μεταγραφή του μέσου είναι, για να βρει ευκαιρίες σε καλύτερες τιμές.

Δεν θα αφορά παίκτη που θα είναι ελεύθερος εδώ και καιρό, αλλά παίκτη που είναι να μείνει ελεύθερος τις τελευταίες ημέρες ή την τελευταία στιγμή δοθεί δανεικός. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, πολλοί παίκτες, που είναι να φύγουν από τις ομάδες τους, αλλά διεκδικούν κάποια αποζημίωση παραπάνω και φθάνει η τελευταία ημέρα των μεταγραφών που μένουν ελεύθεροι.

Ο Πιερ Ντρεοσί έχει τέτοιες περιπτώσεις παικτών και πιστεύει, ότι την τελευταία στιγμή θα βρει τον παίκτη που θέλει ο Μπόλονι στα χαφ και σε καλή τιμή, διότι στο τέλος των μεταγραφών οι τιμές πέφτουν.

Οπότε έτσι εξηγείται και η καθυστέρηση του Ντρεοσί, που παράλληλα δουλεύει και την περίπτωση του Κολομβιανού ακραίου Μεντόζα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Αμιάν το καλοκαίρι. Ο Γάλλος γενικός διευθυντής προσπαθεί να πάρει από τώρα τον παίκτη με τη συναίνεση της γαλλικής ομάδας, που θέλει ένα ποσό και εκεί πάνω γίνεται η διαπραγμάτευση.

Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει αυτή την εβδομάδα και το πιο πιθανό είναι να κάνει μία μεταγραφή ο Παναθηναϊκός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 436 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 25 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 286 οι διασωληνωμένοι