ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τελευταία φορά για το Κύπελλο κέρδισε 1-0 (vid)

Παναθηναϊκός: Τελευταία φορά για το Κύπελλο κέρδισε 1-0 (vid)

Ο Παναθηναϊκός παίζει αύριο Πέμπτη στο Αγρίνιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το κύπελλο και την τελευταία φορά, που έπαιξε εκεί κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο.

Ηταν 2 Οκτωβρίου 2018 και ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη είχε κάνει απρόσμενα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με σερί νικών και πήγε στο Αγρίνιο, για να παίξει με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο.

Τότε στην αρχή υπήρχαν όμιλοι και ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη, για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Και την πήρε με πλασέ του Μακέντα στο 84' μετά από σέντρα του Αποστολάκη. Το χαρακτηριστικό εκείνης της ενδεκάδας, που είχε χρησιμοποιήσει ο Δώνης τότε ήταν, ότι είχε μόνο Ελληνες!

Και ο μόνος ξένος, που έπαιξε ήταν ο Μακέντα, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 68' και μετά από 16 λεπτά σκόραρε. Ας δούμε με ποιους αγωνίστηκε τότε ο Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Πούγγουρας, Παντελάκης, Οικονόμου, Στάικος, Τζανδάρης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης (65' Δώνης), Αποστολάκης, Καμπετσής (68' Μακέντα), Βέργος (74' Εμμανουηλίδης).

Τέσσερις παίκτες είναι ακόμα

Από όσους έπαιξαν τότε στο ματς κυπέλλου στο Αγρίνιο μόλις τέσσερις παίκτες είναι και σήμερα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Πρόκειται, για τους Πούγγουρα, Χατζηθεοδωρίδη, Καμπετσή, Μακέντα. Μάλιστα μπορεί και οι τέσσερις να παίξουν και αύριο με τον ΠΑΣ στο Αγρίνιο.

Ολοι οι άλλοι παίκτες, που αγωνίστηκαν πριν δυόμισι χρόνια στο Αγρίνιο έχουν αποχωρήσει. Ο Παντελάκης, μάλιστα, έχει πάει στον ΠΑΣ και αύριο θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο δε Βέργος παίζει στο Αγρίνιο πλέον, αφού έχει πάει στον Παναιτωλικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 755 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - Στους 313 οι διασωληνωμένοι, 13 νεκροί σε 24 ώρες