ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Στον... σωστό δρόμο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Όλα τα γκολ στην Αγγλία (videos)

Premier League: Στον... σωστό δρόμο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Όλα τα γκολ στην Αγγλία (videos)

Premier League: Δείτε όλα τα γκολ από τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής στην Αγγλία.

Η επιβλητική εμφάνιση κόντρα στη Σοσιεδάδ για το Europa League φαίνεται ότι έκανε καλό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δείχνει να βρίσκει ξανά τον καλό εαυτό της.

Η ομάδα του Σόλσκιερ ήταν και πάλι εξαιρετική κι επικράτησε άνετα με 3-1 της Νιουκάστλ, επιστρέφοντας στα «τρίποντα», μετά από δύο σερί ισοπαλίες αγώνες. Παράλληλα, επέκτεινε το αήττητο σερί της στα πέντε ματς κι έπιασε τη Λέστερ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν σε επικίνδυνη θέση, καθώς βρίσκονται μόλςι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ούτε η Άρσεναλ αποδείχθηκε ικανό εμπόδιο για να σταματήσει την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία νίκησε 1-0, με γκολ που σημείωσε από το 2ο λεπτό του ντέρμπι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της, επεκτείνοντας το σερί της στις 18 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, το γεγονός ότι σε ακόμα ένα ματς παρουσίασαν άμυνα... μπετόν, έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να κάνουν και διαχείριση δυνάμεων, ενόψει του αγώνα με την Γκλάντμπαχ για τη φάση των «16» στο Champions League.

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση για τη Λέστερ, η οποία έφυγε με το «διπλό» (2-1) από την έδρα της Άστον Βίλα. Με αυτό τον τρόπο συνέχισε και το αήττητο σερί της στα εκτός έδρας ματς, καθώς στα οκτώ τελευταία μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ήταν άλλη μια νίκη που φέρνει τις «αλεπούδες» πιο κοντά στο Champions League.

Την εντυπωσιακή της πορεία συνεχίζει η Γουέστ Χαμ, η οποία επικράτησε 2-1 της Τότεναμ και μπήκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, κάτι που της επιτρέπει να κάνει όνειρα για Champions League. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, όχι μόνο κινδυνεύει να μην βρεθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τη νέα σεζόν, αλλά να μην παίζει ούτε και στο Europa League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ 3-1 (30’ Ράσφορντ, 57’ Τζέιμς, 75’ πεν. Φερνάντες - 36’ Σεν-Μαξιμέν)

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (2' Στέρλινγκ)

Άστον Βίλα-Λέστερ 1-2 (48' Τραορέ-19' Μάντισον, 23' Μπαρνς)

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ 2-1 (5' Αντόνιο, 47' Λίνγκαρντ-64' Λούκας)

Οι αγώνες του Σαββάτου (20/2)

Λίβερπουλ-Έβερτον 0-2 (3' Ρισάρλισον, 83' πέν. Σίγκουρντσον)

Μπέρνλι-Γουέστ Μπρομ 0-0

Σαουθάμπτον-Τσέλσι 1-1 (33' Μιναμίνο-54' πεν. Μάουντ)

Φούλαμ-Σέφιλντ Γιουν. 1-0 (61΄ Λούκμαν)

Ο αγώνας της Παρασκευής (19/2)

Γουλβς-Λιντς 1-0 (64’ αυτ. Μελιέ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 25 αγώνες): Μάντσεστερ Σίτι 59, Μάντσεστερ Γ. 49, Λέστερ 49, Γουέστ Χαμ 45, Τσέλσι 43, Λίβερπουλ 40, Έβερτον 40 (24αγ.), Άστον Βίλα 36 (23αγ.), Τότεναμ 36 (24αγ.), Άρσεναλ 34, Γουλβς 33, Λιντς 32 (24αγ.), Σαουθάμπτον 30 (24αγ.), Κρίσταλ Πάλας 29 (24αγ.), Μπέρνλι 28, Μπράιτον 26 (24αγ.), Νιούκαστλ 25, Φούλαμ 22, Γουέστ Μπρομ 14, Σέφιλντ Γιουν. 11.

Το υπολειπόμενο πρόγραμμα: Μπράιτον-Κρίσταλ Πάλας (22/2)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λιγνάδης: Μόνος του στο κελί της ΓΑΔΑ – Δεν έχει πει κουβέντα (vid)