ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Η μάχη για το Μουντιάλ ξεκινά! - Με νέα πρόσωπα κι επιστροφές

Εθνική ομάδα: Η μάχη για το Μουντιάλ ξεκινά! - Με νέα πρόσωπα κι επιστροφές

Εθνική ομάδα: Στο τέλος του μήνα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει τις πρώτες μάχες του για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Ο Τζον Φαντ Σχιπ κάλεσε 26 ποδοσφαιριστές ενόψει των αγώνων της προκριματικής φάσης με αντιπάλους την Ισπανία (25/3, Γρανάδα) και τη Γεωργία (31/3, Τούμπα), αλλά και το φιλικό με την Ονδούρα (28/3).

Ο Τάσος Δουβίκας του Βόλου και ο Ντίνος Μαυροπάνος της Στουγκάρδης αποτελούν τα νέα πρόσωπα, ενώ στις κλήσεις επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Στέφανος Καπίνο.

Επίσης, επανέρχονται ακόμη οι Ανδρούτσος, Σιώπης και Χατζηδιάκος. Στον αντίποδα, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μπακάκης, ενώ παραμένουν εκτός πλάνων οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Σιόβας.

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Παντελής Χατζηδιάκος, Στέφανος Καπίνο, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Γιαννούλης, Γιώργος Γιακουμάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Δουβίκας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανακοινώνεται η σταδιακή άρση του lockdown – Συνεδριάζει εκτάκτως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων