ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Πρόβλημα πριν την Ισπανία – Οριστικά εκτός ο... βασικός Πέλκας

Εθνική ομάδα: Πρόβλημα πριν την Ισπανία – Οριστικά εκτός ο... βασικός Πέλκας

Εθνική ομάδα: Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε η τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει του αγώνα με την Ισπανία.

Η Ελλάδα ανήμερα της επετείου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 αντιμετωπίσει του Ίβηρες στη Γρανάδα, στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Τζον Φαντ Σχιπ είδε στην τελευταία προπόνηση τον Δημήτρη Πέλκα να αποχωρεί με πρόβλημα, καθώς αποκόμισε ένα τράβηγμα στο ισχίο, κάτι που τελικά τον έθεσε νοκ άουτ για το ματς με την Ισπανία.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Φενέρμπαχτσε αναμενόταν να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα, ωστόσο πλέον θα μένει να φανεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ελλάδα στο επόμενο ματς κόντρα στη Γεωργία.

Συγκεκριμένα, ο Πέλκας θα εξεταστεί και αύριο (25/3) από το επιτελείο της Εθνικής, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και να γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας του.

Η ώρα και το κανάλι

Η αυριανή αναμέτρηση της Εθνικής με την Ισπανία θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση τόσο από το CosmoteSport1HD, όσο κι από το Open.

Επίσης, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα λίγο, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το Newsbomb.gr και να σχολιάζετε την εξέλιξη του ματς στο Live Chat του Onsports.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Χρυσό» ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Χαλάνδρι: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο 58χρονος