ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Στιγμές από τα ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός (videos)

Νικολαϊδης Ανατολάκης ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Super League: «Βουτιά» στην ιστορία με μερικές από τις κορυφαίες στιγμές των ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός τα τελευταία 25 χρόνια.

Τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό προσέφεραν πολλές συγκινήσεις ανεξάρτητα από την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονταν οι δύο ομάδες.

Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε τα πρωταθλήματα από το 1997 ως το 1999, αλλά και στις τρεις επισκέψεις του στη Νέα Φιλαδέλφεια, η «Ένωση» ήταν αυτή που πανηγύρισε τη νίκη. Αντίστοιχα η τριετία 1999-02 είναι η πρώτη κι η μοναδική φορά που οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τρία σερί «διπλά» στην έδρα της ΑΕΚ.

Επίσης, τη δική τους ξεχωριστή ιστορία σε αυτά τα ντέρμπι έχουν γράψει ο Ντέμης Νικολαϊδης από πλευράς ΑΕΚ κι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Ο Νικολαΐδης σχεδόν πάντα έπαιζε καλά απέναντι στον Ολυμπιακό και πολύ συχνά έβρισκε δίχτυα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Θυμηθείτε όλα του τα γκολ με γηπεδούχο την ΑΕΚ.

Ο Τζόρτζεβιτς είχε έφεση στο σκοράρισμα απέναντι στην ΑΕΚ και δη στα εκτός έδρας ματς. Δείτε τα έξι γκολ του «Τζόλε» στην έδρα της «Ένωσης».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ίλιον: Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος της 63χρονης μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca