ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: Όμορφη κίνηση της UEFA! Στον τελικό ο Έρικσεν κι οι γιατροί που τον έσωσαν

Κρίστιαν Έρικσεν Δανία
AP Images

Euro 2020: Η UEFA κάλεσε τόσο τον Κρίστιαν Έρικσεν, όσο και τους γιατρούς που βοήθησαν για σωθεί η ζωή του στον μεγάλο τελικό του Wembley στις 11 Ιουλίου.

Η UEFA έκανε γνωστό ότι ο Έρικσεν, η σύζυγός του κι έξι γιατροί προσκλήθηκαν στον τελικό, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαίωση για το αν ο παίκτης της Ίντερ θα δώσει το παρών.

Ο Έρικσεν κατέρρευσε στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης της Δανίας με τη Φινλανδία. Στο νοσοκομείο του τοποθετήθηκε απινιδωτής και τώρα αναρρώνει στο σπίτι του.

Ένας από τους ιατρούς, ο Πέντερ Ερσγκααρντ, είπε ότι αισθάνεται τιμή που δέχθηκε VIP πρόσκληση από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν.

«Είμαι ενθουσιασμένος, όπως ένα παιδί την παραμονή των Χριστουγέννων» είπε στο Fagbladet FOA και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ περήφανος για τις προσπάθειές μου, αλλά και για ολόκληρη την ομάδα. Δεν ήταν προσπάθεια ενός ατόμου».

«Ελπίζω να δω τη Δανία εναντίον της Ιταλίας. Αυτό θα ήταν πραγματικά, πολύ μεγάλο. Φανταστείτε αν γίνουν πρωταθλητές Ευρώπης» πρόσθεσε ο Ερσγκααρντ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλημμύρες Μάνδρα: Η πρώτη απόφαση αποζημίωσης για θάνατο 29χρονου - 270.000 ευρώ στην οικογένειά του