ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανικός στο Βραζιλία – Αργεντινή: Οριστική διακοπή λόγω κορονοϊού! Εισέβαλε στο γήπεδο η Αστυνομία

Πανικός στο Βραζιλία – Αργεντινή: Οριστική διακοπή λόγω κορονοϊού! Εισέβαλε στο γήπεδο η Αστυνομία

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Απίστευτα πράγματα στο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικανής ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή, το οποίο διακόπηκε μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη του και τελικά οδηγήθηκε σε οριστική διακοπή. 

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κι που τελικά είχε ως αποτέλεσμα και την οριστική διακοπή του.

Ο λόγος έχει να κάνει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, καθώς σύμφωνα με όσα ισχύουν στη Βραζιλία οι παίκτες που αγωνίζονται στην Αγγλία θα πρέπει να μπουν σε 14ήμερη καραντίνα.

Η Αργεντινή έχει στη σύνθεση της τέσσερις ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Premier League και λίγες ώρες πριν το ματς η αστυνομία δεν τους άφηνε να βγουν από το ξενοδοχείο.

Ο λόγος για τους Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα), Τζιοβάνι λο Τσέλσο (Τότεναμ), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ) και Εμιλιάνο Μπουενδία (Άστον Βίλα), οι οποίοι κατάφεραν να πάνε στο γήπεδο.

Όπως φαίνεται, όμως, αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση των υγειονομικών Αρχών και της Αστυνομίας, η οποία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να τους απομακρύνει μόλις στο 6ο λεπτό του ντέρμπι. Τα υπόλοιπα μέλη της Αργεντινής φαίνεται να είπαν θα μείνουν «ή όλοι ή κανείς» κι έτσι αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, με το παιχνίδι να διακόπτεται οριστικά λίγη ώρα αργότερα.

«Είναι ένα τσίρκο»

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν οργισμένος με όσα έγιναν κι έκανε λόγο για... τσίρκο! «Θα μπορούσαν να μας έχουν απομακρύνει πριν από τρεις ημέρες όταν ήρθαμε στη Βραζιλία. Γιατί περίμεναν να ξεκινήσει το παιχνίδι για να το κάνουν αυτό; Αυτό είναι μια ολοκληρωτική καταστροφή. Είναι ένα τσίρκο» σχολίασε ο Αργεντίνος σταρ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο με τους πλαστούς εμβολιασμούς: 40.000 εμβολιασμοί σε 6.000 κατοίκους στον Παλαμά Καρδίτσας

Συναγερμός στον Πειραιά: Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες

Πέτρος Φιλιππίδης: Απόφαση «βόμβα» για τον ηθοποιό που βρίσκεται στη φυλακή