ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Πάγωσε» ο Παναθηναϊκός, πήρε το ντέρμπι ο Ιωνικός - Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μεγάλο «διπλό» για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου τα σημάδια της κακοκαιρίας «Ελπίδα» δεν γινόταν να κρυφτούν.

Οι Αρκάδες, μολονότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 74’ (κόκκινη Μουνάφο), ήταν ουσιαστικοί και πήραν ένα σπουδαίο «τρίποντο» με γκολ – πέναλτι του Μπαράλες στο 84ο λεπτό. Παράλληλα, έκοψαν και τη φόρα του «τριφυλλιού», το οποίο γνώρισε ήττα πισωγύρισμα στην προσπάθεια του να βρεθεί στην πρώτη τετράδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Αστέρα στην έδρα του Παναθηναϊκού, τον οποίο πλησίασε στο -1. Στο 90ο λεπτό ακυρώθηκε με υπόδειξη του VAR το γκολ του Αϊτόρ, ως οφσάιντ.

Ο Ιωνικός ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι παραμονής με τον Ατρόμητο, καθώς νίκησε 2-1 και πανηγύρισε «τρίποντο», μετά από έξι σερί ήττες. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα τους, αλλά μετά την ανάπαυλα η ομάδα του Περιστερίου αντέδρασε και μείωσε.

Ο Χουτεσιώτης κράτησε όρθια την ομάδα της Νίκαιας, ενώ ο Ναμπί έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-2 στις καθυστερήσεις, αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά το σουτ του. Ο Ιωνικός, ο οποίος πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα», ξέφυγε στο +7 από τον Ατρόμητο και παράλληλα ό,τι και να γίνει στα play out θα έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η εκπληκτική Λαμία, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, πέτυχε εντυπωσιακή ανατροπή κόντρα στον ΟΦΗ και πήρε ένα σημαντικό «τρίποντο» (2-1) στη μάχη που δίνει για παραμονή. Οι γηπεδούχοι έχασαν ως το 82ο λεπτό, αλλά ο Μανούσος πέτυχε δύο γκολ σε πέντε λεπτά κι έφερε τούμπα το ματς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΟ ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΙ ΜEΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σάββατο (29/1)

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Ιωνικός - Ατρόμητοςslgr.gr

TA HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημήτρης Σπανός (Ιωνικός)

Κρις Κόλμαν (Ατρόμητος)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1

Super League
Ο σκόρερ και τα στοιχεία του Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίποληςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΟΦΗ 2-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Λαμία - ΟΦΗslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μιχάλης Γρηγορίου (Λαμία)

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Κυριακή (30/1)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (15:00)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (15:00)

ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (17:15)

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.