ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Παναθηναϊκός και Άρης θριάμβευσαν στα ντέρμπι! - Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League: Παναθηναϊκός και Άρης θριάμβευσαν στα ντέρμπι! - Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με «εκτελεστή» για ακόμη ένα ματς τον Αϊτόρ, ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» σε μια κατάμεστη Λεωφόρο πήραν ένα πολύτιμο «τρίποντο» και παρέμειναν στην τετράδα, η οποία του δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ισπανός ήταν για ακόμη ένα ματς ο μεγάλος πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού», σκοράροντας σε τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς.

Από την άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να προβληματίζουν με την εικόνα τους κι έμειναν για τρίτο σερί ντέρμπι «αιωνίων» χωρίς να σκοράρουν, κάτι που είχαν να συμβεί από τη διετία 2007-2008. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κι ένα δεύτερο γεμάτο ένταση και νεύρα.

Διαιτητής: Νίκολα Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο)
Κίτρινες: Ρούμπεν - Λαλά, Α. Καμαρά
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (63’ Βιγιαφάνιες), Παλάσιος (90+1’ Χατζηγιοβάνης), Γκατσίνοβιτς (63’ Βιτάλ), Αϊτόρ (72’ Αλεξανδρόπουλος), Ιωαννίδης (72’ Καρλίτος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (58’ Μπουχαλάκης), Κανέ (58’ Φορτούνης), Α. Καμαρά, Μασούρας (58’ Βαλμπουενά, 77’, λ.τρ. Καρβάλιο), Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί (46’ Τικίνιο).

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, καθώς έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του ΠΑΟΚ κι έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της τρίτης θέσης. Οι «κίτρινοι», μετά το «διπλό» επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, πανηγύρισαν το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» στα playoffs, αναγκάζοντας παράλληλα τον συμπολίτη τους στη δεύτερη σερί ήττα τους.

Οι παίκτες του Μπούργος ήταν ανώτεροι στο πρώτο 45λεπτο, όταν και πέτυχε το γκολ με τον Ντουκουρέ. Ο παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού στην πρώτη του παρουσία στη βασική ενδεκάδα, βρήκε και τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, αλλά η αποβολή του Μιχάι στο 71ο λεπτό τους «έκοψε» τη φόρα.

Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο (Πορτογαλία)
Κίτρινες: Καμαρά, Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Εντιαγέ - Κούρτιτς, Μιχάι, Σοάρες, Σίντκλεϊ.
Κόκκινη: Μιχάι.
ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Πάλμα (60' Εντιαγέ), Ντουκουρέ, Μαντσίνι (78' Ματέο), Μπράμπετς, Ματίγια, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Καμαρά (78' Μπεναλουάν), Ιτούρμπε (59' Γκάμα), Εμπακατά (85' Σούντγκρεν).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε (74' Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (46' Αουγκούστο), Κούρτιτς, Σοάρες (60' Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (74' Ίνγκασον), Ακπομ (79' Ολιβέιρα).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

Super League
Ο σκόρερ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακόςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 1-0

Super League
Ο σκόρερ του ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚslgr.gr

Διαβάστε επίσης:

Τα highlights από Premier League, Serie A, Bundesliga, LaLiga