ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Mύθος» και στο... Instagram ο Μέσι - Το ποστ που «σπάει» ρεκόρ

«Mύθος» και στο... Instagram ο Μέσι - Το ποστ που «σπάει» ρεκόρ
Associated Press - Φωτογραφία αρχείου

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την κορυφή του κόσμου με την Αργεντινή στο Κατάρ και λίγο αργότερα αυτή του... Ιnstagram

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον επικό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, με την Αργεντινή να επικρατεί στα πέναλτι της Γαλλίας και τον «Πούλγκα» να σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό της Ντόχα.

Εκπλήρωσε έτσι τον μεγαλύτερό και πιο διακαή πόθο του, με τις στιγμές που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός από τους πανηγυρισμούς της Αλμπισελέστε να είναι μοναδικές.

Μερικές από αυτές, ο Λέο τις συμπεριέλαβε στην ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram κάπου στα... μέσα του πάρτι, με τους χρήστες να «σπάνε» το κουμπί του like. Έτσι μετά από 19 ώρες που έκανε το ποστάρισμα ο Λιονέλ Μέσι, έχει συγκεντρώσει 46,3 εκατομμύρια likes κατακτώντας άλλη μια «κορυφή».

Συγκεκριμένα πρόκεται για την ανάρτηση που έχει μαζέψει τα περισσότερα likes και έχει γίνει από πρόσωπο του χώρου του αθλητισμού. Ξεπέρασε έτσι τη χαρακτηριστική φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής, ποζάροντας μαζί και παίζοντας σκάκι για λογαριασμό της Louis Vitton.

Ωστόσο του λείπουν άλλα 13 εκατομμύρια likes περίπου για να γίνει ο λογαριασμός με τα περισσότερα likes σε μια ανάρτηση και να ξεπεράσει ένα... αυγό.

Κι όμως ένας λογαριασμός ονόματι @world_record_egg δημοσίευσε το 2019 μια φωτογραφία με ένα αυγό σε άσπρο φόντο και κατάφερε να συγκεντρώσει 56.210.159 likes.

Σχετικές ειδήσεις:

Μέσι: Η ανατριχιαστική επίκληση στον Μαραντόνα - «Πάμε Ντιέγκο» (vid)

Τελικός Μουντιάλ 2022: Ο MVP Μέσι φίλησε το τρόπαιο – Η απονομή

Τελικός Μουντιάλ 2022: «Ντου» μαμάς Μέσι για να τον αγκαλιάσει!