ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι φάσεις για τις οποίες φωνάζουν οι «ερυθρόλευκοι» - Ο VARίστας δεν είναι διεθνής

Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Intime News

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται για συγκεκριμένες φάσεις, στις οποίες δεν επενέβη ο VARίστας, ο οποίος δεν είναι elite.

Στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με τη διαιτησία και διαμαρτύρονται για τέσσερις φάσεις, όπου εμπλέκεται το VAR, το οποίο, όμως, δεν επενέβη ποτέ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα υποστηρίζουν στην ομάδα του Πειραιά, ο Μάρκο Πιτσινίνι, όχι μόνο δεν είναι ελίτ διαιτητής, αλλά δεν είναι καν διεθνής, τόσο ως πρώτος, όσο και στο VAR.

Οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται στον Ολυμπιακό:

  1. 13' Κακώς ο διαιτητής δεν σφύριξε πέναλτι σε σπρώξιμο στο Μπακαμπού, έπρεπε ο VAR να συστήσει στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για πέναλτι.
  2. 38' Επρεπε να αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον Σιμάσκι για σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο στον Βαλμπουενά. Παρατεταμένο πάτημα με τις τάπες του στον αχίλλειο τένοντα. Κακώς ο VAR δεν ενημέρωσε τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης.
  3. 80-82' Κακώς σφύριξε πέναλτι όταν ο Βίντα έπεσε στην περιοχή. Κακώς ο VAR δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για μη παράβαση πέναλτι. Δεν υπήρξε καμία επαφή από τον Ρέαμπτσιουκ.
  4. 90'+1' Κακώς ο Β βοηθός και ο διαιτητής δεν σφύριξε φάουλ πριν από το γκολ της ΑΕΚ. Κακώς ο VAR δεν συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση φάουλ πριν το γκολ.

Σχετικές ειδήσεις