ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Γνωστός Ιταλός ηθοποιός πανηγύρισε γυμνός στον δρόμο το πρωτάθλημα (video)

Νάπολι: Γνωστός Ιταλός ηθοποιός πανηγύρισε γυμνός στον δρόμο το πρωτάθλημα (video)
Print Screen - Video

Η παράνοια συνεχίζεται στην Ιταλία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Νάπολι, με γνωστό ηθοποιό να κάνει παρέλαση ολόγυμνος. 

Σε έκσταση βρίσκεται από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (4/5) ολόκληρη η πόλη της Νάπολη, καθώς μετά την ισοπαλία (1-1) με την Ουντινέζε, η ποδοσφαιρική ομάδα κατέκτησε το πρώτο της Πρωτάθλημα από την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Η νύχτα έγινε μέρα από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς, ενώ και ο «Θεός» του ποδοσφαίρου έστειλε το «δικό του» μήνυμα, μέσω της οικογένειάς του.

Ανάμεσα στους χιλιάδες οπαδούς που βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την ιστορική επιτυχία της Νάπολι μετά από 33 χρόνια ήταν και ο γνωστός ηθοποιός Φραντσέσκο Παολαντόνι.

Ο 56χρονος Ιταλός κωμικός με καταγωγή από την Νάπολη, είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο στην τηλεόραση πως εάν η ομάδα του κατακτήσει τον τίτλο θα κάνει παρέλαση γυμνός.

Τελικά, τήρησε την υπόσχεσή του και βγήκε στους δρόμους της παραλίας της πόλης, φορώντας μόνο ένα κασκόλ της Νάπολι και έχοντας μια κατσαρόλα μπροστά από τα γεννητικά του όργανα. Μάλιστα, μέσα σε αυτή υπήρχαν μακαρόνια και πατάτες!