ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την παραμονή του Χατζισαφί – Ήταν μεγάλη επιθυμία του Αλμέιδα

ΑΕΚ
FB: AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Εχσάν Χατζισαφί, κάτι που αποτελούσε μεγάλη επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός προπονητής επέμεινε στην παραμονή του Ιρανού μπακ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν.

Η υπόθεση, πάντως, δεν ήταν εύκολη και για να έχει θετική έκβαση χρειάστηκε κι η επιθυμία του παίκτη, ο οποίος εκτίμησε κι άλλα δεδομένα, πέρα του οικονομικού. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Χατζισαφί απέρριψε πολύ καλές προτάσεις τόσο από τις δύο κορυφαίες ομάδες της πατρίδας του (βλ. Περσέπολις, Σεπάνγκ), όσο κι από το Κατάρ. Η τελευταία, μάλιστα, ήταν η καλύτερη όσον αφορά στις απολαβές του.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Εχσάν Χατζισαφί. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς Ιρανού ακραίου αμυντικού με την ομάδα μας έχει χρονική διάρκεια 1+1 έτη».

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Εχσάν Χατζισαφί τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι χαρούμενος που αυτή τη χρονιά είμαστε μια ανάσα από το να γίνουμε πρωταθλητές και επίσης είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να έχουμε επιτυχία στο Champions League και να κάνουμε μια ακόμη καλύτερη σεζόν από τη φετινή».

Σχετικές ειδήσεις