ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Πρωτιά για ΟΦΗ στα play outs, αποδοκιμασίες για τον Παναιτωλικό

Super League: Πρωτιά για ΟΦΗ στα play outs, αποδοκιμασίες για τον Παναιτωλικό
Intime

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ επικράτησε 0-2 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού και με εξαιρετικές εμφανίσεις πήρε την πρώτη θέση των play outs στη Super League.

Στο πρώτο ματς της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των play outs της Super League, ο ΟΦΗ κατάφερε να «κλειδώσει» την 7η θέση του πρωταθλήματος, χάρη στο αυτογκόλ του Χουχούμη στο 84' και το τέρμα του Γκρόνινγκ στο 94'.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο έχοντας και την τύχη με το μέρος της, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά «σημάδεψαν» τρεις φορές τα δοκάρια με ισάριθμες κεφαλιές.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μάλιστα, οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και τον Γιάννη Αναστασίου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκράτερολ, Χουχούμης, Λάρσον, Μλάντεν, Στάγιτς, Ξενιτίδης (80΄ Κολοβός), Τσιγγάρας (74΄ Νικολάου), Μπουζούκης (64΄ Ντουάρτε), Ντίας, Βοΐλης (80΄ Σενγκέλια), Καρέλης (80΄ Ζοάο Πέδρο)

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Χριστογεώργος, Διαμαντής, Γιοχού, Γιαννούλης (60΄ Μπιφούμα), Μεγιάδο, Ντιουσέ, Λάρσον, Τοράρινσον (76΄ Μαρινάκης), Μπάκιτς (76΄ Αποστολάκης), Φελίπε (86΄ Φαλατάχ), Ντικό (76΄ Γκρόνινγκ)