ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Χωρίς Νταμπό στην Βουλγαρία - Μέσα οι Φεράρι και Σαβέριο

Άρης: Χωρίς Νταμπό στην Βουλγαρία - Μέσα οι Φεράρι και Σαβέριο
Eurokinissi

Άρης: Εκτός αποστολής των «κίτρινων» για την παρουσία στη Βουλγαρία βρίσκονται οι Μπράιαν Νταμπό και Μάρβιν Πίρσμαν, εν αντιθέσει με τους Φράνκο Φεράρι και Κίκε Σαβέριο.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου (01/07) για τη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, όπου την Κυριακή (02/07) θα παίξει κόντρα στην Μπότεφ, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας. Οι «κίτρινοι» αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη, με δύο απουσίες.

Ο λόγος γίνεται για τους Μπράιαν Νταμπό και Μάρβιν Πίρσμαν. Ο τελευταίος δεν θα συνεχίσει στον Άρη, μια και ήρθε σε συμφωνία με την Γκρόνινγκεν. Μάλιστα, την Παρασκευή (30/06) αποχαιρέτησε τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του και αναχώρησε για την Ολλανδία.

Όσον αφορά στον μέσο από την Μπουρκίνα Φάσο, έμεινε στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου… σταθμού στην καριέρα του. Αντίθετα, το «παρών» στην αποστολή δίνουν οι Φράνκο Φεράρι και Κίκε Σαβέριο.

Ο πρώτος έχει ενταχθεί στις προπονήσεις, ενώ ο δεύτερος θα αποτελέσει και τυπικά παίκτη του Άρη τις επόμενες ώρες, καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Σχετικές ειδήσεις