ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Οι Σαουδάραβες ρίχνουν «βόμβα» για το σίκουελ της κόντρας με Κριστιάνο Ρονάλντο

Λιονέλ Μέσι: Οι Σαουδάραβες ρίχνουν «βόμβα» για το σίκουελ της κόντρας με Κριστιάνο Ρονάλντο
EPA/ETIENNE LAURENT, ΑΜΠΕ

Λιονέλ Μέσι: Μία νέα «έκδοση» της κόντρας του Αργεντίνου σούπερ σταρ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο θέλουν να… αναβιώσουν στη Σαουδική Αραβία και ήδη ετοιμάζονται προτάσεις για τη μεταγραφή του «pulga» από το MLS.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Λιονέλ Μέσι έριξε απίστευτο… άκυρο σε συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, μια και αρνήθηκε μυθική πρόταση που έφτανε τα 400.000.000 ευρώ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και το MLS ως παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι.

Ωστόσο, στην αραβική χερσόνησο δεν έχουν «παραιτηθεί» από τη μετακόμιση του Αργεντίνου Παγκόσμιου Πρωταθλητή στη Saudi Pro League. Άλλωστε, μία τέτοια κίνηση θα τίναζε την… μπάνκα στον αέρα, μια και το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα της χώρας θα εκτοξευόταν στα ύψη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τύπος του εξωτερικού, σύλλογοι της Saudi Pro League εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν νέα επίσημη κρούση στην πλευρά του «Pulga» προκειμένου να συνεχίζει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία. Και βέβαια, ο μεγαλύτερος λόγος έχει να κάνει με το… σίκουελ της κόντρας του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που βρίσκεται στην Αλ Νασρ.

Οι Σαουδάραβες «τρελαίνονται» στο ενδεχόμενο μιας νέας συνύπαρξης του Λιονέλ Μέσι με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, μετά την κοινή τους θητεία στα γήπεδα της Ευρώπης. «Οι εσωτερικές αξιολογήσεις είναι ακόμη σε εξέλιξη, σύντομα αναμένονται νέα», ήταν τα λόγια του Ρούντι Γκαλέτι, δημοσιογράφου του «Sky Sports», αναφορικά με τις σκέψεις που υπάρχουν όχι μόνο στους συλλόγους, αλλά και την ηγεσία της χώρας, που στηρίζει τις μεγάλες επενδύσεις στο ποδόσφαιρο.

Βέβαια, για να προχωρήσει το πλάνο της μετακόμισης του Αργεντίνου σούπερ σταρ στην αραβική χερσόνησο θα πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή του και ο ίδιος. Ωστόσο, ο αποκλεισμός της Ίντερ Μαϊάμι από τα play offs του MLS και το γεγονός πως θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις μήνες, ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Λιονέλ Μέσι να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει, έστω με τη μορφή του δανείου, για λίγο από την Αμερική.

Σχετικές ειδήσεις