ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Πάει για μυθικό deal - Αμερικάνοι δίνουν 4 δισ. ευρώ στο Κατάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Πάει για μυθικό deal - Αμερικάνοι δίνουν 4 δισ. ευρώ στο Κατάρ
EPA/YOAN VALAT, ΑΜΠΕ

Παρί Σεν Ζερμέν: Κοντά σε συμφωνία με αμερικάνικο όμιλο φέρεται πως βρίσκεται το Κατάρ για την πώληση μειοψηφικού πακέτου των μετοχών της γαλλικής ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν το προηγούμενο διάστημα τα Μέσα του εξωτερικού, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και οι συνεργάτες του είναι εδώ και καιρό σε αναζήτηση εταίρων, προκειμένου να παραχωρήσουν το μειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σχεδιάζουν την… έξοδό τους.

Άλλωστε, στα βασικά πλάνα που έχει το fund από το Κατάρ για την ομάδα της «Πόλης του Φωτός», είναι η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου, αλλά και η νέα έδρα στο Παρίσι. Ωστόσο, είναι πάντα ανοικτοί σε νέες επενδύσεις.

Σύμφωνα με το «Athletic», οι Καταριανοί παράγοντες βρίσκονται πολύ κοντά σ’ ένα μυθικό deal, αφού αμερικάνικος όμιλος ιδιωτικών μετοχών εμφανίζεται έτοιμος να μπει στην Παρί Σεν Ζερμέν, συνεχίζοντας την… επέκτασή του στην Ευρώπη, με τα χρήματα να αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 4 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον όμιλο «Arctos Partners» που έχει εστιάσει στον αθλητισμό και τον Μάιο του 2022 αγόρασε μετοχές της Αταλάντα, έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ κατέχει ήδη μετοχές της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Λίβερπουλ, FSG.

Σχετικές ειδήσεις