ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι: Τρόμος για τον Ντε Μπρόινε - Ληστές «ξάφρισαν» τη βίλα του

Μάντσεστερ Σίτι: Τρόμος για τον Ντε Μπρόινε - Ληστές «ξάφρισαν» τη βίλα του

Θύμα ληστείας επέσε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος απουσιάζει στη Σαουδική Αραβία με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. 

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής του Βελγίου, Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι και βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, έπεσε θύμα διάρρηξης.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η πολυτελής βίλα του που βρίσκεται στο Μπόλντεμπεργκ του Βελγίου, παραβιάστηκε και κλάπηκε αδιευκρίνιστη ποσότητα τιμαλφών.

Το βελγικό πολυτελές σπίτι του Ντε Μπρόινε βρίσκεται σε μια τεράστια έκταση 70 στρεμμάτων που αγόρασε το 2015. Το ίδιο το σπίτι, μια φυσική λευκή πέτρινη βίλα, ολοκληρώθηκε το 2019 και διαθέτει ανέσεις όπως πισίνα, τζακούζι και γήπεδο μπάσκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν σκάλα για να μπουν στον πρώτο όροφο και να πραγματοποιήσουν την κλοπή. Η αξία των κλεμμένων αντικειμένων ή μετρητών δεν έχει αποκαλυφθεί δημόσια.

Αυτό το περιστατικό έρχεται σε μια ήδη δύσκολη περίοδο για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται στην περίοδο επιστροφής του στη δράση μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τη διάρρηξη και αυτή τη στιγμή διεξάγει έρευνα για το περιστατικό. Ο Ντε Μπρόινε, η σύζυγός του και τα τρία παιδιά τους δεν βρίσκονταν στο κατάλυμα κατά τη διάρκεια της διάρρηξης. Διαμένουν κυρίως στην Αγγλία και χρησιμοποιούν τη βελγική βίλα σποραδικά.