ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Έξαλλοι οι ερυθρόλευκοι | Όργια Μαρέφκα και VAR - «Καθαρό γκολ και πέναλτι»

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Super League
EUROKINISSI

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που επικρατεί στον Πειραιά από τη διαιτησία του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής στο Φάληρο, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού και πήρε απόσταση έξι βαθμών από τους Πειραιώτες στη βαθμολογία.

Ωστόσο, στο Μεγάλο Λιμάνι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία του ντέρμπι, μια και θεωρούν πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, κυρίως σε δύο κομβικές φάσεις που θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Η πρώτη έλαβε χώρα στο 68ο λεπτό, όταν ο Καμαρά βρήκε υπέροχα τον Μασούρα, αυτός έκανε το κοντρόλ με τον ώμο, γύρισε και σκόραρε μπροστά από τον Στάνκοβιτς, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε για χέρι, κάτι που όπως φάνηκε και στα ριπλέι δεν υπάρχει. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη φάση μεγάλη ευθύνη έχει και το VAR που... επιβεβαίωσε τον ρέφερι.

Η δεύτερη φορά που στον Πειραιά θεωρούν πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος ήταν στο 71' στην ανατροπή του Ναβάρο από τον Κάλενς, εντός περιοχής της ΑΕΚ, αλλά η συγκεκριμένη παράβαση δεν καταλογίστηκε ποτέ, τόσο σε πρώτο... βαθμό από τον Σλοβάκοι πρώην διεθνή διαιτητή, όσο και στην συνέχεια από το επιτελείο του VAR.

Σχετικές ειδήσεις