ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Sold out στην «OPAP Arena» | Γιορτή με 30.000 σημαιάκια!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός OPAP Arena
Intime News

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Κατάμεστη θα είναι η «OPAP Arena» στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, όπου οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζουν μια ανεπανάληπτη γιορτή με 30.000 σημαιάκια με το επετειακό σήμα για τα 100 χρόνια.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα έχουν τη θερμή υποστήριξη του κόσμου τους, σε ακόμα έναν αγώνα στην «OPAP Arena».

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ποστάρισμα της στα social media γνωστοποίησε ότι έγινε sold out. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην OPAP ARENA. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη διαρκή σας στήριξη».

Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι», μέσω ανακοίνωσης, έδωσαν λεπτομέρειες για τη γιορτή που ετοιμάζουν την Κυριακή (31/3), με τη δημιουργία ενός ανεπανάληπτου κορεό με 30.000 σημαιάκια, τα οποία θα έχουν το επετειακό σήμα για τα 100 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Φίλοι της ΑΕΚ

Η OPAP Arena, μετά από ένα ακόμη sold out για το οποίο σας ευχαριστούμε, θα είναι κατάμεστη την προσεχή Κυριακή (31/3, 20.30) για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Κάθε ματς στο Σπίτι μας είναι γιορτή, ακόμη περισσότερο τώρα που πλησιάζουν και τα 100ά γενέθλια της μεγάλης μας αγάπης.

Στο πλαίσιο αυτό σκοπεύουμε η εικόνα των κερκίδων της OPAP Arena την Κυριακή να είναι ακόμη πιο ξεχωριστή, με τον σχηματισμό ενός ανεπανάληπτου κορεό. Για τον λόγο αυτό 30 χιλιάδες σημαιάκια με το επετειακό σήμα για τον έναν αιώνα από την ίδρυση της ομάδας μας θα μοιραστούν στους φιλάθλους μας που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.

Θα τα σηκώσουμε όλοι μαζί, με το που θα εμφανιστούν οι ομάδες στην επίσημη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Με το που εμφανίζονται οι ομάδες από τη φυσούνα, σηκώνουμε όλοι τα σημαιάκια ψηλά! Πάμε για να φτιάξουμε μια ακόμη μοναδική στιγμή, μια ακόμη μοναδική εικόνα στο Σπίτι Μας!

Τα σημαιάκια θα σας μοιράζονται στις εισόδους των θυρών. Φροντίστε να τα έχετε για την στιγμή που πρέπει!

Πάμε όλοι μαζί, πάμε για την νίκη! Στο πλευρό της ΑΕΚ!»

Το ΑΕΚ – Ολυμπιακός, για τη 2η αγωνιστική των playoffs, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (31/3). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του και να δείτε τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις