Europa League: Η αστυνομία απέτρεψε «ραντεβού θανάτου» πριν το Νις – Ρόμα | Έγιναν 103 συλλήψεις

Μια σύγκρουση οπαδών που θα μπορούσε να αποδειχθεί αιματηρή απέτρεψε η γαλλική αστυνομία, πριν το Νις – Ρόμα, για το Europa League.

Europa League: Η αστυνομία απέτρεψε «ραντεβού θανάτου» πριν το Νις – Ρόμα | Έγιναν 103 συλλήψεις
Print Screen

Οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν κανονίσει «ραντεβού θανάτου», ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, περίπου 120-130 οπαδοί της Νις και 70-80 φίλοι της Ρόμα προσπάθησαν να συναντηθούν, έχοντας μαζί του πολεμοφόδια. Η παρέμβαση της γαλλικής αστυνομίας ήταν καταλυτική κι απέτρεψε τη συνάντηση, προχωρώντας σε 103 συλλήψεις.

Επίσης, προχώρησε στην κατάσχεση πολεμοφόδιων, όπως αμβλέα αντικείμενα, σιδερένιες ράβδους, λαβές σκουπών, πλαστικούς σωλήνες, φτυάρια, μαχαίρια, γροθιές και σφυριά.

Ο Νομάρχης της Νίκαιας ανακοίνωσε ότι οι συλληφθέντες «τίθενται στη διάθεση των δικαστικών αρχών υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας της Νίκαιας» και ότι «η ταχεία και μαζική παρέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τυχόν υλικές ή σωματικές ζημιές».

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή