ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός-Πλατανιάς 2-0

Λεβαδειακός-Πλατανιάς 2-0

Το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο θυμήθηκε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Πλατανιά και έκανε βήμα πρόκρισης

Οι Βοιωτοί παρατάχθηκαν επιθετικά και δικαιώθηκαν, καθώς με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, το αυτογκόλ του Ιτούα και το γκολ-φάουλ του Μπορνταγκαράι, «σφράγισαν» τη νίκη. Από την άλλη ο Πλατανιάς ήταν σχεδόν ακίνδυνος, έχοντας ελάχιστες τελικές προσπάθειες.

Υπό βροχή και μπροστά σε σχεδόν άδειες εξέδρες διεξήχθη το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Πλατανιά. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, οι Χανιώτες μπήκαν καλύτερα και προσπάθησαν να απειλήσουν. Ωστόσο στο 19', οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των «ερυθρόλευκων», ο Ζίτο έπιασε την κεφαλιά και ο Ιτούα στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε με κεφαλιά κι αυτός την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 27' ο Λεβαδειακός διπλασίασε τα τέρματά του, καθώς ο Μπορνταγκαράι με εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Πλατανιά να μην μπορεί να αντιδράσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε προς το... χειρότερο, με τους Χανιώτες να μην μπορούν να βρουν τους διαδρόμους για να απειλήσουν, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ, χωρίς να ρισκάρουν. Ως το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, δεν συνέβη κάτι αξιοσημείωτο στο παιχνίδι, με τον Λεβαδειακό να παίρνει τη νίκη.

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Πίντερ (46' Σάντσες), Κώτσιος, Μαχαίρας, Ζίτο, Γκόμεζ, Μιλοσαβλιεφ, Κονέ, Μπορνταγκαράι (84' Ορτέγκα), Γιακουμάκης (64' Οτέλο)

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Ζουμπουλάκης, Μπανανά, Ιτούα (68' Δημήτρης), Ζαραδούκας, Μενδρινός (75' Αγκιλέρα), Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης (44' Μπεριάν), Τόρες, Φιγκέιρα

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις