ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δημήτρης Σαραβάκος στην «Πράσινη» του Σαββάτου (vid)

Ο Δημήτρης Σαραβάκος στην «Πράσινη» του Σαββάτου (vid)

Μετά από πολλά χρόνια, ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο άνθρωπος που δημιούργησε γενιές Παναθηναϊκών ανοίγει την καρδιά του στην εφημερίδα «Η Πράσινη» του Σαββάτου και αποκαλύπτει πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ!

Για όσους είναι το λιγότερο 30 ετών, ποτέ δεν θα πάψει να είναι είδωλο! Για όσους είναι νεότεροι, ποτέ δεν θα σταματήσει να είναι «μύθος»! Για όλες τις κατηγορίες φιλάθλων, όμως, ο Δημήτρης Σαραβάκος θα είναι πάντα ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ποδοσφαιριστής.

Ένας άνθρωπος με ήθος, που πέρασε το ποδόσφαιρο σε άλλο επίπεδο. Αυτό το «ιερό τέρας» του αθλήματος, αυτό το τοτέμ του Παναθηναϊκού μας, αύριο μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ΠΡΑΣΙΝΗ! Η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών έχει την τύχη και την τιμή, να σας χαρίσει χορταστικές σελίδες με τον «μικρό» που λατρέψαμε, λατρεύουμε και θα λατρεύουμε μέχρι να... αποχωρήσουμε απ' τον μάταιο τούτο κόσμο.

Οι φράσεις κλισέ δε μας άρεσαν ποτέ. Όμως στην προκειμένη περίπτωση, πραγματικά θα διαβάσετε μια χορταστική συνέντευξη, στην οποία ο Δημήτρης Σαραβάκος απάντησε χωρίς δισταγμό στις ερωτήσεις των Τάσου Νικολογιάννη, Λευτέρη Μπακολιά και Ηλία Λαλιώτη.

Μιλώντας για όλους και για όλα! Ο Μητσάρας αποκαλύπτει πράγματα και γεγονότα που συζητιούνται μέχρι και σήμερα, χωρίς ποτέ να έχει αναφερθεί σε αυτά. Τι είχε γίνει με την συμφωνία με τον Κοσκωτά, τι ένιωσε όταν άκουσε το «Μητσάρα βαζέλα πέτα την φανέλα», η πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει ένα παράδοξο γεγονός εκείνης της εποχής!

Συγχρόνως, αναλύει την τωρινή ομάδα και θεωρεί αυτονόητο το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός διαρκώς πηγαίνει για Πρωτάθλημα.

Τι λέει για το Ευρωπαϊκό DNA του συλλόγου, ποιον αμυντικό... φοβόταν. Κι αυτά είναι μόνο ένα... πρόγευμα των όσων θα διαβάσετε απ' τον κορυφαίο (για πολλούς) Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών!

Σπεύσατε λοιπόν!

Σάββατο πρωί πρωί στα περίπτερα, επειδή η «ΠΡΑΣΙΝΗ» με τον Δημήτρη Σαραβάκο, απλά δεν χάνεται!

Πηγή: leoforos.gr