Μουντιάλ 2018: Ο Μασεράνο βγάζει την 11αδα της Αργεντινής με τον Σαμπάολι! (video)

Μουντιάλ 2018: Ο Μασεράνο βγάζει την 11αδα της Αργεντινής με τον Σαμπάολι! (video)

Να καταστρώνουν τα πλάνα της Εθνικής Αργεντινής για το αποψινό (26/06) ματς «ζωής και θανάτου» κόντρα στη Νιγηρία, «συνελήφθησαν» από το φωτογραφικό φακό Χαβιέ Μασεράνο και Χόρχε Σαμπάολι, επιβεβαιώνοντας πως οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα βάλουν το… χεράκι τους στην κατάρτιση της ενδεκάδας.

Τη φωτογραφία… ντοκουμέντο παρουσίασε μάλιστα στο επίσημο κανάλι της, η ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA), ενώ και ο ίδιος ο αστέρας πλέον της κινεζικής Χεμπέι, δεν δίστασε να την αναπαράγει μέσω Instagram, όπου δικαιολογεί και εξηγεί τη συζήτηση με τον προπονητή του, γράφοντας ένα μήνυμα προς όλους τους Αργεντινούς.

«θα ήθελα απλώς να πω ότι ο στόχος και η φανέλα που εκπροσωπούμε είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε είδος ερμηνείας που μπορεί να προκύψει. Πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι για το σκοπό αυτό. Ελπίζουμε ότι δεν είμαστε μόνο οι 23 παίκτες ή τα 50 άτομα που απαρτίζουν την αντιπροσωπεία της Αργεντινής στη Ρωσία. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε και οι 44 εκατομμύρια Αργεντινοί μαζί για τον ίδιο σκοπό. #VamosArgentina», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τόσο τα ΜΜΕ της Αργεντινής, όσο και της Ισπανίας ωστόσο, έχουν αντίθετη άποψη, καθώς υποστηρίζουν πως «θα μπορούσαν να το έκαναν μέσα στα αποδυτήρια, στο ξενοδοχείο, αλλά επέλεξαν το γήπεδο που έκανε προπόνηση η Αργεντινή, σε πλήρη θέα».