ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δούμε το ντέρμπι

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δούμε το ντέρμπι
Φωτογραφία: Εurokinissi

Ματσάρα από τις λίγες απόψε στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 20ή αγωνιστική της Super League. Με τους Θεσσαλονικείς να έχουν 51 βαθμούς και τους Πειραιώτες 45, καταλαβαίνει εύκολα κανείς τη σημασία του αγώνα. Με νίκη των γηπεδούχων το πρωτάθλημα ουσιαστικά τελειώνει, αφού η διαφορά θα πάει στο +9 και θα είναι δύσκολο να ανατραπεί.

Οι δυο «μονομάχοι» δεν θα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με απουσίες, με τον Ολυμπιακό να είναι αυτός που «καίγεται» για τη νίκη αφού θέλει να μειώσει την διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ από τους 6 στους 3 βαθμούς.

Το ντέρμπι θα προβληθεί ζωντανά από το Novasports 1 HD με ώρα έναρξης στις 19:30!

Παρών στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα την Κυριακή (10/02, 19:30) θα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μάλιστα ηγηθεί της αποστολής των «ερυθρόλευκων». Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών θα είναι αρχηγός της αποστολής, θέλοντας να στείλει μήνυμα στήριξης στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες, αλλά και στους αντιπάλους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωρίζει καλά την κρισιμότητα του αγώνα στην Τούμπα, καθώς με νίκη ο Ολυμπιακός μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς θα μειώσει τη διαφορά από τον πρώτο ΠΑΟΚ στους τρεις.

Σχετικές ειδήσεις