ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ LIVE: Λεπτό προς λεπτό το μεγάλο ντέρμπι

Ολυμπιακός - ΑΕΚ LIVE: Λεπτό προς λεπτό το μεγάλο ντέρμπι

Ολυμπιακός - ΑΕΚ LIVE: Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την «Ένωση», σ΄ ένα από τα κλασικά ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου για την 21η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός που προέρχεται από εντός έδρας «γκέλα» με την Ντιναμό Κιέβου (2-2) για το Europa League θέλει μόνο τη νίκη για να «καπαρώσει» τη δεύτερη θέση, ενώ η ΑΕΚ που με τον Μανόλο Χιμένεθ έχει μόνο νίκες, θέλει τους τρεις βαθμούς για να βρεθεί σε «απόσταση βολής» από τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περσινή σεζόν η ΑΕΚ δεν έχασε σε καμία από τις δυο επισκέψεις της στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία ενώ δεν έχει ηττηθεί ούτε στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ όπου μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία τρία ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βάλουν τέλος στο καλό σερί των «κιτρινόμαυρων» και αναμένεται να γίνει… τεράστια «μάχη»…

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Φάληρο

«Αστακός» το «Γ. Καραϊσκάκης»

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα, έτσι ώστε να μην συμβεί το παραμικρό και να κυλήσουν όλα ομαλά. Οι πρώτοι που έφτασαν στο γήπεδο, μετά τις δυνάμεις της αστυνομίας, ήταν οι διαιτητές του αγώνα χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σχετικές ειδήσεις