ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημήτρης Κολοβός: Αυτός είναι ο ήρωας της Εθνικής που «κάρφωσε» τους Βόσνιους (pics+vid)

Δημήτρης Κολοβός: Αυτός είναι ο ήρωας της Εθνικής που «κάρφωσε» τους Βόσνιους (pics+vid)

Από τον Ωρωπό, με το Εθνόσημο στο στήθος στην «φλεγόμενη» Ζένιτσα.

Είναι ο ήρωας της ημέρας. Από την απαξίωση σε ποδοσφαιρικό σωτήρα. Ο Δημήτρης Κολοβός δεν «μάσησε» από τις δυσκολίες και τους σοβαρούς τραυματισμούς και στην «καυτή» Ζένιτσα, χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ελλάδα και παράλληλα το προβάδισμα για την πρόκριση στο Euro 2020.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Ωρωπού, στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ένωσης το 2009 και ανέβηκε στη Δ΄ Εθνική. Το 2010 κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και κλήθηκε στη μικτή της Ένωσης. Την ίδια χρονιά τον εντόπισαν οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου και τον ενέταξαν στην ομάδα τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Έγινε στέλεχος της ομάδας Κ-20 του συλλόγου που πήρε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος 2012. Παράλληλα συμμετείχε και σε αγώνες της πρώτης ομάδας από την περίοδο 2010-11. Την επόμενη χρονιά, με προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο καθιερώθηκε ως βασικός.

Το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, παρέμεινε όμως ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για μία ακόμη περίοδο. Το καλοκαίρι του 2014, με το τέλος του δανεισμού του, επέστρεψε στον Ολυμπιακό, έλαβε μέρος στην προετοιμασία του συλλόγου, όμως με την ολοκλήρωσή της αποφασίστηκε όπως επιστρέψει εκ νέου ως δανεικός στον Πανιώνιο.

Τον Ιούνιο του 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο στη βελγική Μαλίν,πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές και 5 τέρματα, με αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του δανεισμού του ο βελγικός σύλλογος να προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Στις 4 Ιουλίου του 2018 δόθηκε ως δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ II με τον σύλλογο της Ολλανδίας να διατηρεί και οψιόν αγοράς του Έλληνα επιθετικού από το επόμενο καλοκαίρι.

Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018 ο Κολοβός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια Λευκωσίας, διάρκειας έξι μηνών συν δύο χρόνων, με τους Κύπριους να θεωρούν βέβαιη την συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Διαβάστε επίσης:

25η Μαρτίου: Ξεκάθαρο μήνυμα Παυλόπουλου σε Τουρκία: Κατηγορηματική μας απάντηση το «Μολών Λαβέ»

Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου

Εκλογές 2019 - Νέα δημοσκόπηση: Δείτε ποια είναι τα ποσοστά των κομμάτων

Σχετικές ειδήσεις