ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: «Απαθής, σαν να διασκεδάζει» ο serial killer - Ζήτησε την προστασία των παιδιών του (pics)

Κύπρος: «Απαθής, σαν να διασκεδάζει» ο serial killer - Ζήτησε την προστασία των παιδιών του (pics)
Δεν υπάρχει οτιδήποτε νεώτερο από το μέτωπο των ερευνών στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο και στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό
AP /Petros Karadjias

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τη δράση του 35χρονου serial killer στην Κύπρο - Εντόπισαν 2ο αντικείμενο στην «Kόκκινη Λίμνη» - 18η μέρα ερευνών και αγωνίας

Δεύτερο αντικείμενο το οποίο φέρεται να πρόκειται για βαλίτσα, εντοπίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια των ερευνών στην Κόκκινη Λίμνη, οι οποίες ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης (01/05).

Το αντικείμενο το οποίο σηματοδοτήθηκε, θα επιχειρηθεί να ανασυρθεί αύριο (02/05), σύμφωνα με το sigmalive.com.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή του Πάσχα, δύτες με τη βοήθεια σκάφανδρου ανέσυραν από την «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό τη μία από τις τρεις βαλίτσες, στις οποίες ο 35χρονος λοχαγός ισχυρίζεται ότι έκρυψε τα θύματά του, πριν τα ρίξει στο νερό.

Όσον αφορά τις έρευνες στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο, ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα.

«Απαθής, σαν να διασκεδάζει» ο serial killer

Τη σκιαγράφηση του προφίλ του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, επιχειρούν οι ανακριτές της υπόθεσης, τους οποίους θα βοηθήσουν και οι ξένοι εμπειρογνώμονες που έφθασαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, ούτως ώστε να αναλυθεί ο τρόπος σκέψης και δράσης του.

Οι εμπειρογνώμονες, θα επιδιώξουν να εντοπίσουν στοιχεία, τα οποία θα δείχνουν το κίνητρο που πυροδότησε την εγκληματική δράση του 35χρονου, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής ερώτημα των Αρχών. Εάν δηλαδή, το πρώτο του έγκλημα ήταν το διπλό φονικό, μάνας και κόρης, το 2016, ή κατά πόσον προηγήθηκαν άλλα θύματα.

Σύμφωνα με το reporter.com.cy, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 35χρονος βρίσκεται σε πλήρη απάθεια και είναι λες και διασκεδάζει το γεγονός ότι όλη η Αστυνομία τρέχει από πίσω του, ψάχνοντας για τα θύματά του, τα οποία αρχικά ομολογούσε σε δόσεις και αφού πρώτα αντιλαμβανόταν ότι έσφιξε ο κλοιός.

Ζήτησε να προστατευτούν τα παιδιά του

Ο 35χρονος που έχει ήδη εξεταστεί από κυβερνητικό ψυχίατρο είχε πλήρη συναίσθηση των πράξεων του.

«Είναι εντελώς απαθής. ∆εν έχει δείξει ίχνος µεταµέλειας. ∆εν έχει βουρκώσει, ούτε έχει ρίξει ένα δάκρυ για τα θύµατά του. ∆εν έχει καν ζητήσει συγνώµη για τις πράξεις του και φέρεται σαν να λειτουργεί µε απόλυτη νηφαλιότητα».

Αυτά είναι που αποκάλυψε και αστυνοµικός που συµµετέχει στις έρευνες, ο οποίος περιέγραψε ότι «με σταθερότητα και αποφασιστικότητα µας υπέδειξε τα σηµεία που είχε ξεφορτωθεί τα τρία γνωστά θύµατά του. Ακόµη και όταν τον πήγαµε στη λίµνη Ξυλιάτου ήταν ανέκφραστος και αδιάφορος. ∆εν αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο, ούτε έχει εξηγήσει τους λόγους πίσω από τις ειδεχθείς του πράξεις».

Όσον αφορά την ομολογία του για τους επτά φόνους και αφού ζήτησε χαρτί για να γράψει σε δέκα σελίδες όλες τις φρικιαστικές του ενέργειες, είχε πει στους ανακριτές «βαρέθηκα, θέλω να πάω φυλακή», σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης.

Επίσης ο ύποπτος, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ζήτησε από τους ανακριτές, να μην θυματοποιηθούν τα παιδιά του, ηλικίας έξι και επτά ετών, που είναι υπό την εποπτεία του Γραφείου Ευημερίας, μετά τη σύλληψη του.

Παράλληλα, θα συνεχιστούν και αύριο οι έρευνες των Αρχών στην Κύπρο για τον εντοπισμό των θυμάτων στις «λίμνες του θανάτου».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Αυτή είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε καταψύκτη (pics)

«Τορπίλη» στο MasterChef: Εκτός παιχνιδιού ο «καλύτερος» - Ιδού οι αποδείξεις (pics)

Σχετικές ειδήσεις