ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άγιαξ - Τότεναμ LIVE: Ο μεγάλος ημιτελικός του Champions League

Άγιαξ - Τότεναμ LIVE: Ο μεγάλος ημιτελικός του Champions League
Ο Άγιαξ θέλει να διαφυλάξει στην έδρα του το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση

Άγιαξ - Τότεναμ: Παρακολουθήστε live τον μεγάλο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στον Άγιαξ και την Τότεναμ στο Άμστερνταμ  

Έχοντας ως παρακαταθήκη το 1-0 με το οποίο επικράτησε στο Λονδίνο με γκολ του Ντε Μπέρ στο 15ο λεπτό του αγώνα, ο Άγιαξ θέλει να διαφυλάξει στην έδρα του αυτό το σκορ και να πάρει την πρόκριση απόψε (10μ.μ. Cosmote Sport 1) κόντρα στην Τότεναμ στον μεγάλο τελικό του Champions League της Μαδρίτης.

Οι Ολλανδοί που φέτος πραγματοποιούν μια εξαιρετική πορεία θέλουν να βρεθούν ξανά στον τελικό για πρώτη φορά μετά από το 1996 και να δείξουν ότι οι «απόγονοι» του Γιόχαν Κρόιφ είναι εδώ, έτοιμοι να κάνουν τον «Αίαντα» και πάλι περήφανο.

Μάλιστα οι Ολλανδοί έχουν και έναν οιωνό που τους γεμίζει και τους κάνει να αισιοδοξούν και αυτό δεν είναι άλλος από το ότι τρεις ομάδες έχουν κάνει τρία σερί διπλά σε νοκ άουτ αγώνες στη διοργάνωση και οι τρεις το έχουν κατακτήσει.

Η Ρεάλ (1962 η μόνη που δεν το πήρε), η Λίβερπουλ (1984), η Μπάγερν (2013) και η Ρεάλ (2018). Δεν υπήρχε άλλη ομάδα από το 1955 που να έχει κάνει τρία διαδοχικά διπλά στο Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League στη φάση των «16», στα προημιτελικά και στα ημιτελικά.

Από την πλευρά τους οι Άγγλοι που πλήρωσαν τις πολλές απουσίες που είχαν στο πρώτο ματς (επιστρέφει στη ρεβάνς ο Σον) είδαν και τον Βερτόνγκεν να αποχωρεί νωρίς τραυματίας και ουσιαστικά θα πρέπει να πιστέψουν σε ένα… θαύμα για τη μεγάλη ανατροπή στο Αμστερνταμ. Η Τότεναμ για να είναι αυτή που θα περάσει στον μεγάλο τελικό θα πρέπει να κάνει αυτό που έπραξε ο Άγιαξ το 1996 κόντρα στον Παναθηναϊκό όταν είχε ηττηθεί με 1-0 εκτός έδρας και επικράτησε 3-0 στο ΟΑΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις