ΣΠΟΡ

Καβαλίερς: Δίνουν 10.000 δολάρια για πληροφορίες για τη δολοφονία της φίλης του ΛεΜπρόν

Καβαλίερς: Δίνουν 10.000 δολάρια για πληροφορίες για τη δολοφονία της φίλης του ΛεΜπρόν

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς προσφέρουν 10.000 δολάρια για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για τη δολοφονία της κόρης της νονάς του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ένα δυσάρεστο γεγονός μοιράστηκε πριν από λίγες ημέρες με τους διαδικτυακούς φίλους του ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο ηγέτης των Λέικερς περνάει δύσκολες ώρες καθώς ένα αγαπημένο του πρόσωπο δεν βρίσκεται πια στη ζωή, αφού βρέθηκε δολοφονημένο.

«Άκρον Οχάιο! Η αδελφή του αδελφού μου δολοφονήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στο σπίτι της! Η οικογένεια του αδελφού μου ψάχνει το γιατί και το ποιος. Στην πόλη μου θέλω όλοι να βρείτε ποιος έκανε αυτό το απαίσιο, αηδιαστικό πράγμα σε έναν στοργικό άγγελο», είχε γράψει στην ανάρτηση του στο Twitter o «βασιλιάς».

Πρόκειται για την Έρικα Ουίμς, αδερφή του κολλητού του αλλά και κόρη της νονάς του ΛεΜπρόν. Η 37χρονη βρέθηκε νεκρή από σφαίρα στο σπίτι της στο Άκρον του Οχάιο και έκτοτε ξεκίνησε αγώνας δρόμου προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση της δολοφονίας της.

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, όπου εργάζεται η αδερφή της της άτυχης γυναίκας, ανακοίνωσαν ότι προσφέρουν αμοιβή 10.000 δολαρίων σε οποιονδήποτε προσφέρει πληροφορίες που να οδηγήσει στα ίχνη των δολοφόνων.

Μάλιστα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υποκλίθηκε στην πρώην ομάδα του και της απένειμε τα εύσημα γι' αυτήν την κίνηση.