ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Σπουδαία νίκη και πρόκριση! - Η επόμενη αντίπαλος της (video)

Μαρία Σάκκαρη: Σπουδαία νίκη και πρόκριση! - Η επόμενη αντίπαλος της (video)

Μαρία Σάκκαρη: Την πρόκριση για τον 3ο γύρο του τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι πήρε η Ελληνίδα τενίστρια μετά τη σπουδαία νίκη επί της Κόκο Γκοφ.

Η Μαρία Σάκκαρη, μολονότι δεν έκανε καθόλου καλό ξεκίνημα στον αγώνα, επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-2) της Γκοφ, η οποία θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γυναικείου τένις.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε να χάνει 0-3 στο πρώτο σετ αλλά σταδιακά κατάφερε να επανέλθει και να ξεπεράσει το εμπόδιο της ταλαντούχας 17χρονης Αμερικανίδας, η οποία βρίσκεται στο Νο48 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σάκκαρη πήρε πέντε συνεχόμενα games και προηγήθηκε 5-3, στη συνέχεια έχασε το σερβίς της και ένα set-point στο 5-4, αλλά κράτησε την ψυχραιμία της και πήρε το πρώτο σετ με 7-5. Από εκεί και πέρα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε τον έλεγχο, έκανε νωρίς break στο δεύτερο σετ και έφτασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο 6-2.

Επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη θα είναι η Ισπανίδα, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Νο 15 στον κόσμο και Νο 5 στο ταμπλό του τουρνουά, η οποία προκρίθηκε νικώντας εύκολα τη Λευκορωσίδα, Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς με 2-0 σετ (6-1, 6-4).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Υψηλό ιικό φορτίο σε Γαλάτσι, Βύρωνα - Πού είναι τα περισσότερα κρούσματα στην Αττική