ΣΠΟΡ

Μάικ Τάισον: Το... σεξ του στέρησε το αήττητο! - «Την παραμονή του αγώνα έκανα ομαδικό» (video)

Μάικ Τάισον: Το... σεξ του στέρησε το αήττητο! - «Την παραμονή του αγώνα έκανα ομαδικό» (video)

Μάικ Τάισον: Γεμάτη αποκαλύψεις είναι η αυτοβιογραφία του «Iron Mike», ο οποίος μεταξύ άλλων υπογραμμίζει ότι αιτία της πρώτης του ήττας ήταν το... σεξ!

Να θυμίσουμε ότι ο Τάισον ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, μετρώντας 37 συνεχόμενες νίκες, ωστόσο στις 11 Φεβρουαρίου 1990 ηττήθηκε από τον Τζέιμς «Μπάστερ» Ντάγκλας με νοκ άουτ στον 10ο γύρο. Ως εκ τούτου έχασε και το αήττητο του.

Ο παλαίμαχος μποξέρ εξήγησε στην αυτοβιογραφία του τι ακριβώς έφταιξε στον συγκεκριμένο αγώνα, λέγοντας ότι: «Δεν ήθελα να παίξω, το μόνο που με ενδιέφερε τότε ήταν τα πάρτι και το σεξ. Καλά καλά δεν είχα δει σε βίντεο το πώς παίζει».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Έκανα σεξ με τις υπηρέτριες στο ξενοδοχείο και είδα και μια Γιαπωνέζα με την οποία το είχα ξανακάνει την προηγούμενη φορά που ήμουν στη χώρα. Μόλις η γυναίκα μου πήγε για ψώνια, πήγαινα πίσω από το ξενοδοχείο στο δωμάτιό της και ξανακάναμε σεξ. Έτσι προετοιμάστηκα για τον αγώνα».

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς όπως είπε: «την παραμονή του αγώνα έκανα ομαδικό σεξ με δύο καμαριέρες και μετά με άλλες δύο».

Ο Τάισον βγήκε νοκ άουτ στον 10 γύρο, ενώ ένα χρόνο αργότερα καταδικάστηκε για βιασμό. Ήταν η αρχή του τέλος για τον «Iron Mike».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεκάδες περιοχές στο σκοτάδι - Κίνδυνος να μείνουν χωρίς ρεύμα όλο το βράδυ