ΣΠΟΡ

Roland Garros: Έτοιμη για τον αγώνα της ζωής της η Μαρία Σάκκαρη - Η ώρα του προημιτελικού

Roland Garros: Έτοιμη για τον αγώνα της ζωής της η Μαρία Σάκκαρη - Η ώρα του προημιτελικού

Roland Garros: Στις 14:00 η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δίνει τον σπουδαιότερο – μέχρι τον επόμενο- αγώνα στην καριέρα της κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ, με φόντο τα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ήδη στους «4» του Roland Garros και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει σε λίγη ώρα και η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει στις 14:00 (ERT 3, Eurosport 1) το νούμερο 9 στην παγκόσμια κατάταξη και περσινή νικήτρια στο Γαλλικό Όπεν, Ίγκα Σβιόντεκ.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο τενίστρια αναμετρώνται, ενώ για τη Μαρία Σάκκαρη είναι η πρώτη φορά που φτάνει στα προημιτελικά ενός Major τουρνουά.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Πέμπτη (10/06)

Ζίντανζεκ - Παβλιουτσένκοβα

Παρασκευή (11/6)

Νικήτρια ζευγαριού Γκοφ - Κρεϊτσίκοβα Vs Νικήτρια ζευγαριού Σάκκαρη - Σβιόντεκ

Ράφαελ Ναδάλ και Ντιέγκο Σβάρτσμαν θα αναμετρηθούν μετά τον προημιτελικό της Σάκκαρη, ενώ Νόβακ Τζόκοβιτς και Ματέο Μπερετίνι θα ολοκληρώσουν τη βραδιά με το μεταξύ τους ματς (21.00).

Λόγω της μετακίνησης της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 21:00 στις 23:00 στο Παρίσι, στον προημιτελικό της Μαρίας Σάκκαρη θα βρεθούν έως 5.000 θεατές και το ίδιο αναμένεται να γίνει σε όλα τα ματς της ημέρας!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι συμβαίνει με την ψυχολόγο; Τι κατέθεσε ο πιλότος για τις συνεδρίες