ΣΠΟΡ

Μίκαελ Σουμάχερ: «Δεν ήταν κατάλληλο» - Η ανησυχία του για το χιονοδρομικό κέντρο πριν το ατύχημα

Μίκαελ Σουμάχερ
AP Images

Μίκαελ Σουμάχερ: Η σύζυγος του θρύλου της Formula 1 αποκάλυψε την ανησυχία του που είχε εκφράσει για την κατάσταση στο χιονοδρομικό κέντρο λίγες ημέρες πριν το σοβαρό ατύχημα.

Σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το ντοκιμαντέρ για τον Μίκαελ Σουμάχερ κι ένα ακόμα απόσπασμα του είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό η σύζυγος του, Κορίνα αποκαλύπτει την ανησυχία του Γερμανού για το χιονοδρομικό κέντρο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Λίγο πριν γίνει το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις, μου είχε πει ότι το χιόνι δεν είναι κατάλληλο. Μήπως να πηγαίναμε στο Ντουμπάι για ελεύθερη πτώση»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάντα ολοκλήρωνε τους αγώνες του στη Formula 1 ασφαλής και γι’ αυτό πίστευα ότι είχε κάποιους φύλακες αγγέλου και τον πρόσεχαν. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι κάτι θα μπορούσε να πάθει ο Μίκαελ».

Η Κορίνα παραμένει στο πλευρό του συζύγου του, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήμα υγείας, επικοινωνίας και κινητικότητας. Όπως υπογραμμίζει η ίδια: «Είμαι απίστευτα τυχερή που γνώρισα τον Μίχαελ. Είναι ο πιο αγαπητός άνθρωπός που έχω γνωρίσει».

Η Daily Mail προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις για τα όσα συγκλονιστικά είπε η Κορίνα Σουμάχερ, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε: «Μου λείπει ο Μάικλ κάθε μέρα, αλλά είναι εδώ. Διαφορετικός, αλλά εδώ». Να θυμίσουμε ότι το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Mad Clip: Η σπαρακτική σκηνή που δεν «έπιασαν» οι κάμερες με την πρώην σύντροφό του, Αρετή

Μυστηριώδης επίθεση στο Πασαλιμάνι: Το προφίλ των Τούρκων - Ο δράστης ήθελε να στείλει «μήνυμα»

Ανάλυση Newsbomb.gr: Ακρίβεια, αυξήσεις, πληθωριστικές τάσεις και εναρμονισμένες πρακτικές