ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Απαιτητική ημέρα στο Barcelona Open – Η ώρα και το κανάλι των αγώνων του

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Διπλή» μάχη μπορεί να περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα (22/4) για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά της Βαρκελώνης.

Η βροχή έκανε άνω κάτω το πρόγραμμα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε να περάσει από «χίλια κύματα» για να ολοκληρώσει τον πρώτο του αγώνα.

Το γεγονός ότι ο αγώνας με τον Ίλια Ιβάσκα ξεκίνησε τη Μ. Τετάρτη και ολοκληρώθηκε τη Μ. Πέμπτη, τον αναγκάζει να ψάξει για δύο αγώνες τη σημερινή ημέρα. Κάτι ισχύει και για άλλους 15 τενίστες, καθώς αναβλήθηκαν όλα τα ματς του χθεσινού προγράμματος.

Ο Τσιτσιπάς, λοιπόν, θα αγωνιστεί αρχικά με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για τη φάση των «16». Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει, όχι πριν τις 14:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD. Αυτή θα είναι η τέταρτη συνάντηση των δυο τους, με τον Έλληνα τενίστα να μετρά δύο νίκες.

Σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση, θα κληθεί να παίξει και πάλι όχι πριν τις 8 το βράδυ για τα προημιτελικά. Αντίπαλος του θα είναι ο νικητής της μονομαχίας του Κάρλος Αλκαράθ με τον Ζάουμε Μουνάρ. Το ματς του Στέφανου στους «8» θα δείξει το CosmoteSport6HD.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέρασε από «χίλια κύματα», αλλά προκρίθηκε - Δείτε τα highlights

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι θεατές ζητούσαν επιστροφή χρημάτων στον αγώνα του (vid)