ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου: Επίδειξη δύναμης από την Ελλάδα, 28-1 την Ταϊλάνδη

Εθνική Γυναικών
koe.org.gr

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου: Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στη διοργάνωση της Βουδαπέστης η Εθνική πόλο των γυναικών, η οποία επικράτησε 28-1 της Ταϊλάνδης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβεβαίωσε τη διαφορά δυναμικότητας κι, όπως αναμενόταν, επικράτησε άνετα στην πρεμιέρα της.

Η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά. Ουσιαστικά ήταν μια καλή προπόνηση, ενόψει των καθοριστικών αναμετρήσεων με την Ισπανία και τη Γαλλία που ακολουθούν στον όμιλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο οκτάλεπτο η Εθνική χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα προηγήθηκαν με 7-0, ενώ ίδια εικόνα είχε και το δεύτερο. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 16-0, ενώ μετά την ανάπαυλα οι αθλήτριες της Αλεξίας Καμμένου έκανε διαχείριση και πάτησε φρένο. Η Ταϊλάνδη βρήκε γκολ στην τελευταίο περίοδο, με όλο το γήπεδο να την αποθεώνει.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 9-0, 5-0, 7-1

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 5, Νίνου 2, Πάτρα 1, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη.

ΤΑΪΛΑΝΔΗ (Νατάλια Ρουστάμοβα): Μουκσούνγκ, Κβαντονγκντανάρε, Ροτσανάρου, Νίλκλαντ, Κάμα, Πουενγκπονγκσακούλ, Πουάνγκτονγκ 1, Κουνπρατούμ, Ρουεανγκσαπαϊσάν, Ι.Τουρόν, Γ.Τουρόν, Ροντγουαταναντισακούλ, Αρσαγιούθ.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις