ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Για μια θέση στον τελικό του Challenge Cup – Η ώρα και το κανάλι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι «πράσινοι» υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους» στο κατάμεστο κλειστό του Αγίου Θωμά, για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Challenge Cup.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα στο κλειστό του Ρέντη και χρειάζεται δύο σετ για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο.

Το «τριφύλλι» θα έχει τη δυναμική στήριξη των οπαδών τους, έχοντας, μάλιστα, ανακοινώσει sold out, χωρίς καν να εκδώσουν εισιτήρια για τον αγώνας ρεβάνς.

Η ομάδα του Πειραιά θα πάει στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου, αναζητώντας τη μεγάλη ανατροπή, καθώς θέλει τέσσερα σετ για να προκριθεί! Συγκεκριμένα, θα πρέπει να νικήσει με «καθαρό» σκορ (3-0 ή 3-1) και στη συνέχεια να πάρει και το «χρυσό» σετ.

Η ομάδα που θα προκριθεί από το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του Φόντε Μπαστάρντο-Μακάμπι Τελ Αβίβ (15/2, 23:30). Η ομάδα του Ισραήλ έχει το προβάδισμα, καθώς επικράτησε στο πρώτο ματς με 3-1 σετ.

Παναθηναϊκός: «Ερωτηματικό» ο Ερνάντες

Ο Φερνάντο Ερνάντες δεν αγωνίστηκε στον πρώτο ημιτελικό κι είναι αμφίβολος και για την αγώνα ρεβάνς. Ο Κουβανός διαγώνιος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα κι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. «Έχουμε δώσει πάρα πολλά ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ωστόσο αυτό είναι ξεχωριστό και είναι το σημαντικότερο ως τώρα καθώς είναι ο ημιτελικός ενός ευρωπαϊκού θεσμού. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για τη νίκη και με τη βοήθεια του κόσμου μας ελπίζουμε να φτάσουμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα», δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του, ο πασαδόρος του «τριφυλλιού», Άξελ Γιάκομπσεν, δήλωσε: «Έχω παίξει πολλά παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό από τότε που ήρθα στην Ελλάδα, ωστόσο αυτό της Τετάρτης είναι το πιο ιδιαίτερο. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος θα έρθει να δώσει μάχη και εμείς οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι».

Ολυμπιακός: «Να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι, από την άλλη, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. «Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, στο οποίο θα δούμε την πίεση του Παναθηναϊκού για νίκη και φυσικά, την επιθυμία μας να ανατρέψουμε την κατάσταση του πρώτου αγώνα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο κεντρικός των «ερυθρόλευκων», Άλεν Παγένκ, επεσήμανε: «Είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο σημαντικά ματς για εμάς μέχρι τώρα στη σεζόν. Μετά την ήττα εντός έδρας που γνωρίσαμε, θέλουμε να κάνουμε την ανατροπή. Οπότε, θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε το ματς και το χρυσό σετ. Με συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιστρέψουμε στο σπίτι μας με νίκη».

Η ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ο αγώνας ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Challenge Cup, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό, είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Τετάρτης (15/2). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport7HD.

Σχετικές ειδήσεις