ΣΠΟΡ

Πόλο Ανδρών: Με δυσκολία το 1-0 ο Ολυμπιακός

Πόλο Ανδρών: Με δυσκολία το 1-0 ο Ολυμπιακός

Πόλο Ανδρών: Ντέρμπι στον πρώτο τελικό της Α1, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 1-0 της Βουλιαγμένης παίρνοντας προβάδισμα τίτλου.

Ήταν απ’ την αρχή το φαβορί, κυνηγά τον 11ο σερί τίτλο του και έκανε το πρώτο βήμα. Έστω και δύσκολα. Ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο ανδρών, επικράτησε της Βουλιαγμένης με 10-9 στον Πειραιά, έχοντας για κορυφαίο τον Κώστα Μουρίκη που πέτυχε τρία γκολ.

Αυτό ήταν το πρώτο απ’ τα τρία βήματα που χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι». Η δεύτερη αναμέτρηση της σειράς θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Λαιμού τη Δευτέρα (8/5).

Ο Ολυμπιακός άρχισε καλά το ματς, προηγήθηκε 4-1 και με τη Βουλιαγμένη να ανεβαίνει οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 7-4. Ο Ολυμπιακός φάνηκε να τελειώνει το ματς όταν έφτασε το σκορ στο 10-5, αλλά ο ΝΟΒ πέτυχε τρία σερί τέρματα σε δύο λεπτά. Το 10-8 έγινε 10-9 στα 39’’ πριν τη λήξη, όμως οι Πειραιώτες κράτησαν την μπάλα κι έληξε η αναμέτρηση με νίκη τους.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-1, 2-1, 1-4

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος